Český rozhlas: Hostem stanice Dvojka bude Václav Klaus

01.02.2016 10:23

Za mikrofon pořadu „Jak to vidí“ usedne 2. února bývalý prezident Václav Klaus. S šéfredaktorem a moderátorem Českého rozhlasu Dvojka Miroslavem Dittrichem bude hovořit například o migrační krizi či politice Evropské unie.

Český rozhlas: Hostem stanice Dvojka bude Václav Klaus
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Mezi diskutovaná témata bude patřit například nedávné výročí takzvaného arabského jara a jeho důsledky pro arabské země i evropskou civilizaci. Zabývat se budeme rovněž současnou migrační krizí a jejími dopady či snahou o reformu Evropské unie a jejím ekonomickým a sociálním systémem,“ řekl šéfredaktor stanice Dvojka Miroslav Dittrich.

Pořad „Jak to vidí“ vysílá Český rozhlas Dvojka pravidelně od pondělí do pátku a v neděli od 8:30 hodin. Hosty jsou uznávané osobnosti z nejrůznějších oblastí, které komentují aktuální dění ve světě, ve svých oborech, ale hovoří i o vztahu k věcem všedním. Speciální nedělní vysílání se pak zaměřuje na etická a duchovní témata.

V pořadu „Jak to vidí“ komentují aktuální dění například také kardinál Dominik Duka, rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima, geolog Václav Cílek, ředitel Centra pro teoretická studia Univerzity Karlovy a Akademie věd ČR David Storch, novinář a vysokoškolský učitel Metropolitní univerzity Praha Břetislav Tureček nebo komentátor Českého rozhlasu Jan Petránek. Seznam všech osobností je k dispozici na webu stanice Dvojka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…