Českým rozhlasem se rozezní píseň Není nutno

24.03.2020 11:44

Stanice Českého rozhlasu ve středu 25. března ve 12:30 zahrají píseň Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka Není nutno. Cílem hromadného zpěvu, ke kterému organizátoři vyzývají, je poděkování a vyjádření podpory a obdivu všem lidem, kteří v rámci svých profesí bojují s koronavirem v první linii.

Českým rozhlasem se rozezní píseň Není nutno
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Posluchači Českého rozhlasu naladí ve středu 25. března ve 12.30 píseň Není nutno na zpravodajských stanicích Český rozhlas Radiožurnál, Český rozhlas Plus, dále na stanici Český rozhlas Dvojka a na všech 14 regionálních stanicích Českého rozhlasu. Ti nejmenší si mohou zazpívat s Rádiem Junior a píseň Není nutno rozvíří i vlny Radia Wave.

„Většina z nás si píseň Není nutno spojí s pohádkou Tři veteráni. A mnozí z nás se také v dospělém věku k pohádkám rádi vrací jak kvůli dětem, tak i proto, že v pohádkách vždy zvítězí dobro nad zlem. A právě všichni ti, kteří s koronavirem bojují v první linii, jsou pro nás ztělesněním dobra,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…