Chance: Kuba kráčí v Langerových stopách – i jeho voliči vykroužkují!

09.10.2013 16:40

Už při minulých parlamentních volbách si voliči velmi oblíbili takzvané kroužkování a nejinak tomu bude i ve volbách nadcházejících. Některým vrcholovým politikům to zřejmě udělá na čele pár velmi hlubokých vrásek. Jedním z nich bude se značnou pravděpodobností i pověřený předseda ODS, Martin Kuba. Podle bookmakerů sázkové kanceláře Chance existuje vysoká pravděpodobnost, že se Kuba do parlamentu vůbec nedostane.

Chance: Kuba kráčí v Langerových stopách – i jeho voliči vykroužkují!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Kuba přichází k řečnickému pultu

Nebylo by to ostatně poprvé, co se lídr kandidátky ODS a dokonce člen jejího vedení nedostal do parlamentu díky nevůli voličů. V minulosti se to stalo například tehdejšímu místopředsedovi občanských demokratů, Ivanu Langerovi. Nyní bookmakeři sází na to, že v Langerových stopách bude kráčet i úřadující předseda ODS, Martin Kuba. „Možnost, že Martin Kuba bude voliči takzvaně vykroužkován, vidíme velmi reálně. Proto jsme na ni vypsali poměrně nízký kurz 1,5:1,“ říká Marián Moravec, hlavní bookmaker společnosti Chance.

Kubova pozice v domovských jižních Čechách opravdu není právě nejrůžovější. I proto se Kuba už v průběhu prázdnin pokoušel „nabídnout“ se jako lídr v některém jiném regionu, hodně se mluvilo například ve středních Čechách. Není také divu, doma, na jihu, proti sobě bude mít silného konkurenta v podobě oblíbeného dlouholetého poslance a bývalého stranického kolegy, Michala Doktora.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …