Citi v České republice se stala novým oficiálním partnerem českých paralympioniků pro rok 2020

23.12.2019 16:32

Partnerství naplňuje poslání Citi podporovat diverzitu a inkluzi ve společnosti a inspirovat ostatní neobyčejnými příběhy českých paralympioniků. Po navázání spolupráce mezi Citi a Mezinárodním paralympijským výborem (IPC) v mnoha zemích celého světa se i v České republice stala Citi novým partnerem Českého paralympijského výboru a Českého paralympijského týmu.

Citi v České republice se stala novým oficiálním partnerem českých paralympioniků pro rok 2020
Foto: Citi
Popisek: Citi - logo

Toto partnerství vzniká jako součást celosvětového úsilí Citi zvýšit povědomí o paralympijském hnutí, podpořit paralympijské sportovce a propagovat pozitivní změny ve společenském vnímání zdravotního omezení.

„V Citi podporujeme myšlenku diverzity, která každému přináší nové úhly pohledu a pomáhá nám se navzájem lépe pochopit. Jedním z příkladů je právě změna ve vnímání osob se zdravotním omezením. A to nás přivádí k Českému paralympijskému výboru a jeho cílům. Chceme se zasadit o inkluzivnější společnost, pro kterou budou úspěchy talentovaných českých paralympioniků inspirací, a ukázat tak, že šanci uspět má každý bez ohledu na to, zda žije s nějakým druhem omezení či nikoli. Jsme nesmírně hrdí, že můžeme podpořit české paralympioniky,“ uvedl Michal Nebeský, generální ředitel Citi pro Českou republiku.

V celosvětovém měřítku Citi poprvé podpořila paralympijské sportovce svým partnerstvím s americkým paralympijským týmem v roce 2012. V prosinci 2018 Citi oznámila, že se stala partnerem Mezinárodního paralympijského výboru (IPC) a 18 národních paralympijských výborů – v Austrálii, Čínské Tchaj-peji, Kolumbii, Kostarice, Velké Británii, Hongkongu, Indii, Indonésii, Irsku, Malajsii, Mexiku, Nigérii, Filipínách, Polsku, Singapuru, Jihoafrické republice, Thajsku a SAE. Partnerství s Českým paralympijským výborem je pak dalším rozšířením této celosvětové spolupráce.

„Jsme velice rádi, že se Citi Česká republika stala partnerem Českého paralympijského výboru a těšíme se na to, že společně budeme podporovat české paralympioniky. Ti mohou být pro ostatní úžasnou inspirací a svou touhou dosahovat nejlepších možných výsledků v každém probudit to pravé nadšení pro věc,“ uvedl Ondřej Sejpka, předseda Českého paralympijského výboru.

Citi Česká republika se bude podílet na integrovaných marketingových kampaních a propagačních akcích, které budou mít za cíl vyvolat a podporovat nadšení pro české paralympioniky a národní hrdost na jejich mimořádné úspěchy a inspirativní životní příběhy. Citi bude Českému paralympijskému výboru pomáhat různými způsoby s každodenními potřebami, mimo jiné dobrovolnickou činností svých zaměstnanců a dalšími aktivitami.

Více informací o globálním partnerství Citi a Mezinárodního paralympijského výboru naleznete na adrese www.citi.com/IPC.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…