City Mobile zavádí převod nevyužitých jednotek po dobu 3 měsíců

06.08.2014 15:45

Telekomunikační společnost City Mobile přináší a navrací na mobilní trh převod nevyužitých jednotek. U všech našich nových „+“ tarifů nyní zavádíme převod nevyužitých jednotek a to po dobu 3 měsíců.

City Mobile zavádí převod nevyužitých jednotek po dobu 3 měsíců
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

To platí jak pro současné, tak pro nové zákazníky. Prakticky to znamená, že pokud si pořídíte například tarif City Mini+ a první měsíc využijete pouze 40 minut, do dalšího měsíce se Vám převádí zbylých 60 minut, a pokud byste v druhém měsíci neprovolali ani minutu, budete mít ve 3. měsíci celkově 260 minut (ve 4. měsíci by již pak 60 minut z 1. měsíce propadlo). Máte tedy nyní šanci využít všechny své zaplacené jednotky a nehrozí, že by Vám, jak je nyní zvykem na konci měsíce propadly. Stejným způsobem se pak také převádí nevyužité SMS zprávy. Všechny balíčky u nových tarifů, které si objednáte v naší samoobsluze od teď mají taktéž 3 měsíční převoditelnost. Pozn. Volné jednotky se u nejvýhodnějšího (ne)omezeného tarifu CITY CALL nepřevádí.

Tarif KOMBI+ – kombinace SMS a volání

Představujeme nový tarif KOMBI+, který obsahuje kombinaci SMS a volání ve stejné míře. Což znamená, že za částku 249 Kč měsíčně nyní získáte 100 volných minut do jakékoliv sítě, 100 SMS do všech sítí a navíc neomezené volání do naší sítě. Nevyužité jednotky se opět převádějí do dalších
 měsíců (až do 3).

Tarify bez neomezeného volání v síti

Od teď si také můžete objednat naše „+“ tarify, které je nyní možné získat i bez neomezeného volání v síti o 30 korun levněji. Tarif SMALL se 100 minutami Vás tak vyjde na 129 Kč (1,29 Kč / minuta), Tarif MEDIUM s 200 minutami za 199 Kč (0,995 Kč / minuta), tarif KOMBI se 100 minutami a 100 SMS pak na 219 Kč (1 Kč / minuta a 1 Kč / SMS) a tarif LARGE se 100 minutami a 300 MB internetem pak na 269 Kč. Všechny tarify mají taktéž převoditelné jednotky a to po dobu 3 měsíců.

Stávající zákazníci využívající naše „+“ tarify, budou v následujících měsících automaticky převáděni na naše tarify s převoditelnými jednotkami.

O datu převodu budou současní zákazníci informováni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…