City Mobile zavádí převod nevyužitých jednotek po dobu 3 měsíců

06.08.2014 15:45

Telekomunikační společnost City Mobile přináší a navrací na mobilní trh převod nevyužitých jednotek. U všech našich nových „+“ tarifů nyní zavádíme převod nevyužitých jednotek a to po dobu 3 měsíců.

City Mobile zavádí převod nevyužitých jednotek po dobu 3 měsíců
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

To platí jak pro současné, tak pro nové zákazníky. Prakticky to znamená, že pokud si pořídíte například tarif City Mini+ a první měsíc využijete pouze 40 minut, do dalšího měsíce se Vám převádí zbylých 60 minut, a pokud byste v druhém měsíci neprovolali ani minutu, budete mít ve 3. měsíci celkově 260 minut (ve 4. měsíci by již pak 60 minut z 1. měsíce propadlo). Máte tedy nyní šanci využít všechny své zaplacené jednotky a nehrozí, že by Vám, jak je nyní zvykem na konci měsíce propadly. Stejným způsobem se pak také převádí nevyužité SMS zprávy. Všechny balíčky u nových tarifů, které si objednáte v naší samoobsluze od teď mají taktéž 3 měsíční převoditelnost. Pozn. Volné jednotky se u nejvýhodnějšího (ne)omezeného tarifu CITY CALL nepřevádí.

Tarif KOMBI+ – kombinace SMS a volání

Představujeme nový tarif KOMBI+, který obsahuje kombinaci SMS a volání ve stejné míře. Což znamená, že za částku 249 Kč měsíčně nyní získáte 100 volných minut do jakékoliv sítě, 100 SMS do všech sítí a navíc neomezené volání do naší sítě. Nevyužité jednotky se opět převádějí do dalších
 měsíců (až do 3).

Tarify bez neomezeného volání v síti

Od teď si také můžete objednat naše „+“ tarify, které je nyní možné získat i bez neomezeného volání v síti o 30 korun levněji. Tarif SMALL se 100 minutami Vás tak vyjde na 129 Kč (1,29 Kč / minuta), Tarif MEDIUM s 200 minutami za 199 Kč (0,995 Kč / minuta), tarif KOMBI se 100 minutami a 100 SMS pak na 219 Kč (1 Kč / minuta a 1 Kč / SMS) a tarif LARGE se 100 minutami a 300 MB internetem pak na 269 Kč. Všechny tarify mají taktéž převoditelné jednotky a to po dobu 3 měsíců.

Stávající zákazníci využívající naše „+“ tarify, budou v následujících měsících automaticky převáděni na naše tarify s převoditelnými jednotkami.

O datu převodu budou současní zákazníci informováni.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…