Croissantová sezona v pekařství PAUL

11.02.2016 16:15 | Zprávy

Hlavním trendem je snaha jíst zdravě, čerstvé kvalitní potraviny, žádné polotovary, „éčka“ ani konzervanty. Novinky z pekařství PAUL dokazují, že jíst zdravě rozhodně neznamená bez chuti a bez nápadu. Přijďte se přesvědčit a ochutnejte oblíbené plněné croissanty v novém kabátě.

Croissantová sezona v pekařství PAUL
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Croissant z Pekařství PAUL

Křupavé, bohatě plněné croissanty jsou u zákazníků velmi oblíbené, proto se v pekařství PAUL rozhodli obohatit nabídku o zcela nové druhy. Originální francouzský croissant z pravého másla naplnili kvalitními čerstvými surovinami. Výsledkem je lahodná, vydatná svačina, nebo lehký oběd.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Kde berete jistotu, že většina občanů ČR chce EURO?

Tvrdit, že jsme se k tomu zavázali při vstupu není argument, od té doby se toho přeci dost změnilo. A já třeba nevidím v přijetí žádný přínos pro obyčejné lidi, jako jsem třeba já. Můžete mi vysvětlit, co mi přinese? Zvýší se tím třeba má mzda nebo zlevní se ceny bydlení, potravin, služeb? Podle mě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ a Rolls-Royce podepsaly dohodu o přípravných pracích na zavedení SMR

14:59 ČEZ a Rolls-Royce podepsaly dohodu o přípravných pracích na zavedení SMR

ČEZ a britský Rolls-Royce SMR podepsaly dohodu o přípravných pracích k výstavbě prvního modulárního …