Croissantová sezona v pekařství PAUL

11.02.2016 16:15 | Zprávy

Hlavním trendem je snaha jíst zdravě, čerstvé kvalitní potraviny, žádné polotovary, „éčka“ ani konzervanty. Novinky z pekařství PAUL dokazují, že jíst zdravě rozhodně neznamená bez chuti a bez nápadu. Přijďte se přesvědčit a ochutnejte oblíbené plněné croissanty v novém kabátě.

Croissantová sezona v pekařství PAUL
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Croissant z Pekařství PAUL

Křupavé, bohatě plněné croissanty jsou u zákazníků velmi oblíbené, proto se v pekařství PAUL rozhodli obohatit nabídku o zcela nové druhy. Originální francouzský croissant z pravého másla naplnili kvalitními čerstvými surovinami. Výsledkem je lahodná, vydatná svačina, nebo lehký oběd.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Migrace

Kritizujete Rakušana za jeho migrační pakt. Na druhou stranu, jak jste si s migrací poradili vy? Co jste udělali proto, abyste zabránili nelegální migraci? Vy jste byla ministryní před Rakušanem a podle mě jste si vedla stejně špatně

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy:  Vlakem do Německa na jaře a v létě - sezónní pár vlaků EC z Prahy do Berlína a cestování jen s rezervacemi

10:17 České dráhy: Vlakem do Německa na jaře a v létě - sezónní pár vlaků EC z Prahy do Berlína a cestování jen s rezervacemi

Cestující na dálkové lince spojující Prahu s Berlínem a dalšími městy v severním Německu čeká v letn…