Croissantová sezona v pekařství PAUL

11.02.2016 16:15 | Zprávy

Hlavním trendem je snaha jíst zdravě, čerstvé kvalitní potraviny, žádné polotovary, „éčka“ ani konzervanty. Novinky z pekařství PAUL dokazují, že jíst zdravě rozhodně neznamená bez chuti a bez nápadu. Přijďte se přesvědčit a ochutnejte oblíbené plněné croissanty v novém kabátě.

Croissantová sezona v pekařství PAUL
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Croissant z Pekařství PAUL

Křupavé, bohatě plněné croissanty jsou u zákazníků velmi oblíbené, proto se v pekařství PAUL rozhodli obohatit nabídku o zcela nové druhy. Originální francouzský croissant z pravého másla naplnili kvalitními čerstvými surovinami. Výsledkem je lahodná, vydatná svačina, nebo lehký oběd.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Nerostné bohatství na Ukrajině

Na CNN jste tvrdil, že Ukrajina již nerostné suroviny, které jsou na jejím území nevlastní, že je vlastní někdo jiný. Jak to víte? Myslíte, že tak na USA šije nějakou boudu, a proto došlo i k vyhrocení oné schůzky, kde se měla smlouva podepsat? A kdo je tedy podle vás vlastní?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cena Správy jeskyní ČR ocení osobnosti. Navrhněte kandidáty

22:03 Cena Správy jeskyní ČR ocení osobnosti. Navrhněte kandidáty

Osobnosti v oblasti výzkumu, ochrany a zpřístupňování jeskyní a krasového podzemí vyzdvihne Cena Spr…