Croissantová sezona v pekařství PAUL

11.02.2016 16:15 | Zprávy

Hlavním trendem je snaha jíst zdravě, čerstvé kvalitní potraviny, žádné polotovary, „éčka“ ani konzervanty. Novinky z pekařství PAUL dokazují, že jíst zdravě rozhodně neznamená bez chuti a bez nápadu. Přijďte se přesvědčit a ochutnejte oblíbené plněné croissanty v novém kabátě.

Croissantová sezona v pekařství PAUL
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Croissant z Pekařství PAUL

Křupavé, bohatě plněné croissanty jsou u zákazníků velmi oblíbené, proto se v pekařství PAUL rozhodli obohatit nabídku o zcela nové druhy. Originální francouzský croissant z pravého másla naplnili kvalitními čerstvými surovinami. Výsledkem je lahodná, vydatná svačina, nebo lehký oběd.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Co se tak nejednou stalo, že jste se musel omluvit s bezpečnostního výboru?

Na kterém se shodou okolností měla projednávat bitcoinová kauza a měly na něm být zveřejněny posudky a notářský zápis, což se nemohlo stát, protože pro neúčast vládních senátorů se vůbec neuskutečnil? Jak vám pak máme věřit, že to opravdu bude řádně projednáno, když to není poprvé, co jsou třeba sen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Letiště Praha: Aer Lingus bude létat mezi Prahou a irským Corkem

16:08 Letiště Praha: Aer Lingus bude létat mezi Prahou a irským Corkem

Z Letiště Václava Havla Praha bude možné létat přímým spojem do druhého největšího města v Irsku.