Čtvrtina Češek věří rovnici: malé poprsí = méně sexu

11.03.2015 16:31

Ženské poprsí je nejen v posledních letech symbolem ženskosti. Všeobecně tak převládá názor, že majitelky pevných a bujných ňader jsou oproti méně obdařeným ženám ve velké výhodě při navazování vztahů s muži, především pak těch sexuálních. Potvrdil to i průzkum STEM/MARK, který zjistil, že až čtvrtina žen cítí, že kdyby si nechaly zvětšit poprsí, budou mít více příležitostí k sexu. 90 % žen pak věří, že by pro muže byly atraktivnější.

Čtvrtina Češek věří rovnici:  malé poprsí = méně sexu
Foto: red
Popisek: MUDr. Ivo Menšík

Plastika za každou cenu

„Na svou nejlepší kamarádku nedám dopustit, ale je jedna věc, kterou mě zcela upřímně štve, a to jsou její prsa. Má pevné trojky, zatímco já jenom jedničky. I když si myslím, že v obličeji jsem hezčí, baví se muži spíše s ní. Když jsme někde ve společnosti, tak svým výstřihem strhuje velkou pozornost. To je situace, kdy se cítím být trochu v jejím stínu,“ vypráví své zkušenosti 23letá Tereza z Klatov. Ta patří mezi 30 % žen, které si podle průzkumu myslí, že by po plastice snadněji navázala kontakt s mužem. A podle každé čtvrté ženy jim větší prsa mohou přinést dokonce více příležitostí k sexu. V dnešní době zřejmě oblíbené mužské větě „záleží mi na tom, jaká jsi“ mnoho žen nevěří. Není pak divu, že plastické operace často podstupují za každou cenu.

Pár ušetřených tisíc = nejhorší možná úspora

Protože čtvrtině žen, které podle průzkumu nad plastikou někdy uvažovaly, často schází dostatek financí, snaží se najít schůdnější variantu. Tou někdy může být volba levnějších implantátů i klinik. Nedávný skandál s levnými implantáty firmy PIP však ukázal, že to nemusí být správné rozhodnutí. „Je pravda, že pro řadu žen je cena velmi podstatným rozhodovacím kritériem. Svým klientkám se snažím vysvětlit, že neúměrně nízká investice do plastické operace je tou nejhorší, kterou ve svém životě mohou učinit, protože riskují pozdější zdravotní problémy. Nižší ceny samotných zákroků mají zpravidla lékaři bez dostatečného počtu klientů, což o něčem vypovídá,“ říká plastický chirurg MUDr. Ivo Menšík, Ph.D. z Body kliniky plastické chirurgie a dodává: „Nesmíme zapomínat ani na materiál. Levnější implantáty za sebou nemají téměř žádnou historii a nevíme, jak se budou v těle pacientky chovat za 5 – 10 let. Naproti tomu americké implantáty s certifikací FDA jsou ty nejvíce prověřené. Je pravda, že jsou nejdražší, nicméně cena odráží dlouhodobé a náročné testy, kterými tyto implantáty prošly. Myslím si, že na tomto poli jsou Američané mnohem dál. Ano, existují i levnější implantáty s evropskou certifikací CE. Na to však stačí říct jediné – i vadné PIP implantáty s průmyslovým silikonem ji měly.“

Větší prsa podle Češek znamenají sebevědomí a větší zájem mužů

90 % respondentek uvedlo, že pokud by plastickou operaci opravdu podstoupily, bylo by to kvůli zvýšení vlastního sebevědomí a pocitu atraktivity.

„Po plastice jsem se cítila nesrovnatelně líp. Je pravda, že jsem se musela první týdny hlídat, občas to bolelo. Ale ten skvělý pocit, když jsem se podívala do zrcadla, to stálo za všechnu bolest. Hlavně jsem přestala myslet na své nedostatky a před muži se přestala stydět. Muži jsou teď ke mně pozornější než dříve,“ vypráví svou zkušenost slečna Katka z Prahy.

I to zapadá do odpovědí žen v průzkumu, kdy 89 % z nich připouští, že po plastické operaci může být žena pro muže atraktivnější.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…