CzechInvest: Online Akademie podnikavých žen přiblíží letos osm důležitých témat

19.02.2022 14:29 | Tisková zpráva

Akademie podnikavých žen na CzechInvestu je zpět! Tento rok se podíváme na dalších osm témat, které budou volně navazovat na rok 2021.

CzechInvest: Online Akademie podnikavých žen přiblíží letos osm důležitých témat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Osmička se objeví téměř ve všech termínech společného vysílání, tedy 8. den v měsíci březnu, dubnu, červnu, září, listopadu a prosince. (8. března, 8. dubna, 8. června, 8. září, 8. listopadu a 8. prosince). Výjimkou bude pouze květen a říjen.

Témata budou o něco specifičtější a konkrétněji zaměřená oproti loňskému roku. Mohou s námi online a zdarma pokračovat jak studentky z minulého roku, tak i nové zájemkyně. Ženy, které podnikají, i ty, které o podnikání teprve přemýšlejí. Vzdělávají se s námi ženy, které jsou zdaleka, nebo ty, které se věnují péči o malé děti, ale už v hlavě mají nápad. Na naši Akademii chodí také ženy, které podnikají při zaměstnání, ženy z neziskovek i sociálních podniků. Podmínkou není absolvovat všechny kurzy. Výběr necháváme čistě na vás!

První lekce začíná slavnostně na Mezinárodní den žen, 8. března 2022. Prvním tématem bude Právo v marketingu s Petrou Dolejšovou. Poté navážeme 8. dubna IT oblastí s lektorem IT bezpečnosti a etickým hackerem Pavlem Matějíčkem. Přednáška se jmenuje Bezpečnostní minimum pro podnikavou ženu a prakticky se zaměříme na to, co bychom v této oblasti rozhodně neměly zanedbávat.

Anketa

Vyčítáte Okamurově SPD, že obstrukcemi blokuje pandemický zákon?

hlasovalo: 34129 lidí

V květnu přesídlíme na sociální sítě, konkrétně na Videa, Reels a Stories s Kristýnou Szkanderovou z agentury We Are Signature. Volně navazujícím webinářem bude Copywriting – Jak psát texty, které prodávají s Radkou Legerskou.

O prázdninách si odpočineme a 8. září vystřelíme sympatické a praktické téma Mluvení Ti sluší s moderátorkou a expertkou na mluvenou řeč Hankou Kracíkovou. Ukážeme si, jak dobře působit a mluvit s ostatními a jakých chyb se vyvarovat. Říjen bude ve znamení Networkingu s Pavlínou Louženskou. Pavlína říká, že 85 % pracovních pozic je obsazeno díky networkingu a přinese vám i 90 % obchodních příležitostí. V listopadu navážeme složitějším tématem ochranných známek s Jindrou Šulcovou a přednáškou s názvem Braň svou značku. A poslední letošní online setkání proběhne 8. prosince a bude přemýšlivé, uzavírající rok 2022. Připravíme si plány a vize v hlavě na rok 2023 s koučkou Lucií Königovou. Budeme zkrátka makat na tom, Jak rozvinout svoji nejlepší verzi, i přesto že jsou Vánoce za dveřmi.

Harmonogram, bližší informace a registrační formuláře najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: „Jako v pohádce“, pochvalují si děti z mateřinky Pohádka své nové Oranžové hřiště

7:44 Nadace ČEZ: „Jako v pohádce“, pochvalují si děti z mateřinky Pohádka své nové Oranžové hřiště

Rodina Oranžových hřišť Nadace ČEZ se rozrostla o další nové - pro nejmenší, z něhož se od pondělí 2…