CzechInvest: Online Akademie podnikavých žen přiblíží letos osm důležitých témat

19.02.2022 14:29 | Tisková zpráva

Akademie podnikavých žen na CzechInvestu je zpět! Tento rok se podíváme na dalších osm témat, které budou volně navazovat na rok 2021.

CzechInvest: Online Akademie podnikavých žen přiblíží letos osm důležitých témat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Osmička se objeví téměř ve všech termínech společného vysílání, tedy 8. den v měsíci březnu, dubnu, červnu, září, listopadu a prosince. (8. března, 8. dubna, 8. června, 8. září, 8. listopadu a 8. prosince). Výjimkou bude pouze květen a říjen.

Témata budou o něco specifičtější a konkrétněji zaměřená oproti loňskému roku. Mohou s námi online a zdarma pokračovat jak studentky z minulého roku, tak i nové zájemkyně. Ženy, které podnikají, i ty, které o podnikání teprve přemýšlejí. Vzdělávají se s námi ženy, které jsou zdaleka, nebo ty, které se věnují péči o malé děti, ale už v hlavě mají nápad. Na naši Akademii chodí také ženy, které podnikají při zaměstnání, ženy z neziskovek i sociálních podniků. Podmínkou není absolvovat všechny kurzy. Výběr necháváme čistě na vás!

První lekce začíná slavnostně na Mezinárodní den žen, 8. března 2022. Prvním tématem bude Právo v marketingu s Petrou Dolejšovou. Poté navážeme 8. dubna IT oblastí s lektorem IT bezpečnosti a etickým hackerem Pavlem Matějíčkem. Přednáška se jmenuje Bezpečnostní minimum pro podnikavou ženu a prakticky se zaměříme na to, co bychom v této oblasti rozhodně neměly zanedbávat.

Anketa

Vyčítáte Okamurově SPD, že obstrukcemi blokuje pandemický zákon?

hlasovalo: 34129 lidí

V květnu přesídlíme na sociální sítě, konkrétně na Videa, Reels a Stories s Kristýnou Szkanderovou z agentury We Are Signature. Volně navazujícím webinářem bude Copywriting – Jak psát texty, které prodávají s Radkou Legerskou.

O prázdninách si odpočineme a 8. září vystřelíme sympatické a praktické téma Mluvení Ti sluší s moderátorkou a expertkou na mluvenou řeč Hankou Kracíkovou. Ukážeme si, jak dobře působit a mluvit s ostatními a jakých chyb se vyvarovat. Říjen bude ve znamení Networkingu s Pavlínou Louženskou. Pavlína říká, že 85 % pracovních pozic je obsazeno díky networkingu a přinese vám i 90 % obchodních příležitostí. V listopadu navážeme složitějším tématem ochranných známek s Jindrou Šulcovou a přednáškou s názvem Braň svou značku. A poslední letošní online setkání proběhne 8. prosince a bude přemýšlivé, uzavírající rok 2022. Připravíme si plány a vize v hlavě na rok 2023 s koučkou Lucií Königovou. Budeme zkrátka makat na tom, Jak rozvinout svoji nejlepší verzi, i přesto že jsou Vánoce za dveřmi.

Harmonogram, bližší informace a registrační formuláře najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…