CzechTourism: Zástupci ruských médií poprvé na Media Day

22.02.2020 19:27

Zástupci ruských e-medií navštívili Media Day, který se v letošním roce poprvé uskutečnil v rámci pražského mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World.

CzechTourism: Zástupci ruských médií poprvé na Media Day
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Pozornost trojice ruských novinářů upoutala nabídka Karlovarského kraje, regionu Střední Čechy a prezentace regionu Liberec, který v rámci Media Day představil projekt Crystal Valley. Liberec zároveń pozval novináře na vánoční presstrip s možností navštívit akci „České Vánoce“ v Jablonci. Jako ochutnávku této akce si mohli novináři během prezentace Jablobijoux vyzkoušet ruční výrobu ozdob a skleněných korálků.

Aby se putování po Česku neodehrávalo jen pod střechou výstavních hal v Letňanech, vydali se novináři i do oblíbeného Plzeňského kraje. V rámci cesty navštívili Interiéry Adolfa Loose v Plzni, objevili dosud ruskými turisty opomíjené město Klatovy s barokní lékárnou a katakombami, se zájmem si prohlédli Pavilon skla PASK a zamířili na hrad Švihov a Zbiroh. A protože nejlepší poznávání cizích krajů jde přes lokální dobroty, připravil na závěr cesty CzechTourism pro novináře kurz vaření. Pod dohledem zkušeného šéfkuchaře z Chefparade si vlastnoručně vyzkoušeli připravit českou klasiku, svíčkovou s karlovarským knedlíkem, což neopomněli okomentovat hojnými posty na sociálních sítích.

„Náš region je v očích ruského turisty neodmyslitelně spojen s Plzeňským pivovarem, který ročně v rámci jednodenní exkurze navštíví stovky návštěvníků. Rádi bychom ale pozornost individuálních návštěvníků upřeli také na další krásná místa našeho regionu. Jsem proto ráda, že se dlouhodobě daří efektivně spolupracovat s moskevským zastoupením CzechTourism, který návštěvu našeho regionu zařadil do programu presstripu,“ shrnula návštěvu ruských novinářů paní Martina Chomátová z Visit Plzeň, který bohatý program pro novináře zajistil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…