CzechTourism podpoří v roce 2016 řadu eventů, byl spuštěn on-line formulář pro žádosti

20.09.2015 7:34

CzechTourism podpoří i v roce 2016 řadu akcí, které mají významný přínos pro incomingový i domácí cestovní ruch.

CzechTourism podpoří v roce 2016 řadu eventů, byl spuštěn on-line formulář pro žádosti
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Na webových stránkách agentury CzechTourism je otevřen online formulář, jehož prostřednictvím budou moci pořadatelé eventů konaných v roce 2016 žádat o partnerskou spolupráci.

Partnerství jsou určena pro tradiční kulturní, sportovní či společenské eventy, ale i pro začínající projekty. Formulář bude k dispozici na webových stránkách agentury CzechTourism od 15. září do 15. října 2015 v pravém menu pod názvem Partnerství – Eventy 2016. U jednotlivých kolonek k vyplnění je připojena informační ikonka, která vysvětluje některé formulace a pomáhá a usnadňuje uchazečům vyplnit daný formulář.

Hodnoticí kritéria formuláře budou zohledňovat např. návštěvnost akce, unikátnost či tradici daného eventu, počet TV stanic zajišťujících přenos akce do zahraničních médií, počet domácích i zahraničních návštěvníků apod. V říjnu a listopadu 2015 následně proběhne hodnocení přihlášek.

Cílem agentury CzechTourism je transparentnost posuzování jednotlivých žádostí díky jasně stanoveným kritériím, která budou stejná pro všechny žadatele. Díky tomuto postupu bude možné zajistit a monitorovat efektivitu vynaložených veřejných prostředků, zhodnotit přínos akce pro cestovní ruch a také přínos pro destinaci (region), ve které se bude konat.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…