DPP: Novoroční ohňostroj si vyžádá změny v dopravě

31.12.2017 16:45

Z důvodu konání novoročního ohňostroje dne 1. ledna 2018 je v době přibližně od 17.30 hodin do 18.30 hodin přerušen obousměrně provoz tramvají v úsecích Klárov – nábřeží Edvarda Beneše – nábřeží Kapitána Jaroše – Strossmayerovo náměstí, křižovatka ulic Havlíčkova a Na Poříčí – náměstí Republiky – Revoluční – Štefánikův most, Palackého náměstí – Jiráskovo náměstí – Národní divadlo – Staroměstská – Právnická fakulta – Čechův most, Újezd – Národní divadlo – Národní třída – křižovatka ulic Spálená a Lazarská, Mánesův most a úsek tramvajové trati v Myslíkově ulici.

DPP: Novoroční ohňostroj si vyžádá změny v dopravě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Důležité upozornění:

Doporučujeme návštěvníkům akce, aby svá místa zaujali nejpozději do 17.30 hodin. Pozdější příjezd do centra města bude (s výjímkou metra) velice problematický a začátek ohňostroje byste nemuseli stihnout. Po ukončení ohňostroje bude posílen provoz metra a postupně obnovován i provoz tramvají.

Změny tras tramvajových linek (v obou směrech):

  • Linka číslo 2 je v úseku Karlovo náměstí – Novoměstská radnice – Hradčanská odkloněna přes zastávky Lazarská, Vodičkova, Jindřišská, Masarykovo nádraží, Bílá labuť, Těšnov, Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu), Strossmayerovo náměstí, Letenské náměstí a Sparta.
  • Linka číslo 5 je v úseku Zborovská – Lazarská odkloněna přes zastávky Palackého náměstí a Karlovo náměstí.
  • Linka číslo 6 je v úseku Masarykovo nádraží – Strossmayerovo náměstí odkloněna přes zastávky Bílá labuť, Těšnov a Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu).
  • Linka číslo 8 je v úseku Strossmayerovo náměstí – Florenc odkloněna přes zastávky Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu) a Těšnov.
  • Linka číslo 9 je v úseku Anděl – Lazarská odkloněna přes zastávky Zborovská, Palackého náměstí a Karlovo náměstí.
  • Linka číslo 15 je v úseku Malostranská – Masarykovo nádraží odkloněna přes zastávky Chotkovy sady, Sparta, Letenské náměstí, Strossmayerovo náměstí, Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu), Těšnov a Bílá labuť.
  • Linka číslo 17 je v úseku Palackého náměstí – Strossmayerovo náměstí odkloněna přes zastávky Karlovo náměstí, Lazarská, Vodičkova, Jindřišská, Masarykovo nádraží, Bílá labuť, Těšnov a Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu).
  • Linka číslo 18 je v úseku Karlovo náměstí – Novoměstská radnice – Hradčanská odkloněna přes zastávky Lazarská, Vodičkova, Jindřišská, Masarykovo nádraží, Bílá labuť, Těšnov, Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu), Strossmayerovo náměstí, Letenské náměstí a Sparta.
  • Linky číslo 22 a 23 jsou v úseku Karlovo náměstí – Újezd odkloněny přes zastávky Palackého náměstí, Zborovská, Anděl (v Plzeňské ulici), Na Knížecí, Anděl (v Nádražní ulici), Arbesovo náměstí a Švandovo divadlo.
  • Linka číslo 26 je v úseku Strossmayerovo náměstí – Masarykovo nádraží odkloněna přes zastávky Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu), Těšnov a Bílá labuť.

Změny v zastávkách tramvají:
Po dobu trvání dopravního opatření se zřizuje zastávka Vltavská na předmostí Hlávkova mostu.

Změny tras autobusových linek:

  • Linka číslo 207 je v době přibližně od 17.30 hodin do 18.30 hodin zkrácena do trasy Florenc – Ohrada.
  • Provoz linky číslo 194 je 1. ledna 2018 ukončen přibližně v 17.30 hodin.

Metro:
Provoz metra je v centrální oblasti města přibližně od 17.00 hodin do 19.15 hodin posílen na všech třech linkách.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…