DPP: Změny v MHD kvůli rekonstrukci komunikace v Husitské ulici

07.03.2018 20:08

Z důvodu rekonstrukce komunikace v Husitské ulici bude od pondělí 12. 3. (cca 4:30 hod.) do odvolání (předpoklad listopad 2018) obousměrně přerušen provoz v části Husitské ulice. V této souvislosti dochází k následujícím změnám v provozu linek PID:

DPP: Změny v MHD kvůli rekonstrukci komunikace v Husitské ulici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Změny tras tramvajových linek

Linka č. 15 bude ve směru z centra ze zastávky Olšanské náměstí odkloněna přes zastávky Olšanská a Biskupcova do zastávky Vozovna Žižkov, kde bude ukončena.

Změny v provozu autobusů

Linka č. 133 bude zrušena.
Linka č. 175 bude vedena v trase Háje – Flora – Rokycanova – Černínova – Ohrada – Sídliště Malešice.
Linky č. 207, 908 a 909 budou mezi zastávkami Tachovské náměstí a U Památníku (v Trocnovské ulici) vedeny přes dočasně zřízené zastávky v obou směrech:
Havlíčkovo náměstí (v Prokopově ulici, u Havlíčkova náměstí), Olšanské náměstí (v Prokopově ulici, u křižovatky s ulicí Táboritská), Lipanská (v zastávkách tramvají), a Husinecká (v Seifertově ulici, u křižovatky s ulicí Blahníkova).

Změny v zastávkách autobusů

Přemísťuje se nástupní zastávka Florenc pro linku č. 135 do autobusové zastávky linky č. 207 v ulici Ke Štvanici.
Přemísťuje se nástupní zastávka Florenc pro linku č. 194 do pravidelné autobusové zastávky linky č. 135 v Křižíkově ulici.
Zřizuje a přemísťuje se obousměrně zastávka U Památníku pro linky č. 135, 207, 908 a 909 do Trocnovské ulice, ke křižovatce s ulicí Husitská.
Zřizuje se zastávka Olšanské náměstí (pro směr Flora, resp. Florenc) pro linky č. 136, 175, 207, 908, 909 a 913 v Prokopově ulici, u křižovatky s ulicí Táboritská.
Zřizuje se obousměrně zastávka Biskupcova pro linky č. 175, 908 a 909 v ulici Jana Želivského, v zastávkách určených pro náhradní autobusovou dopravu (poblíž zastávek tramvají).

Od čtvrtka 8. 3. 2018 budou na všech dotčených zastávkách vyvěšeny letáky s podrobnými informacemi o opatření. K letákům vyvěšených na zastávkách MHD bude navíc od pátku 9. 3. 2018 osazeno celkem 12 ks velkoformátových plechových informačních tabulí s mapou opatření, popřípadě navigačními informacemi na konkrétních zastávkách.

V den zahájení akce a den následující, tj. 12. a 13. 3. 2018 budou na dvou nejexponovanějších místech připraveni informátoři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…