DPP odloží velikonoční výluku na lince metra C na letošní listopad

19.03.2020 21:41

O letošních Velikonocích měl Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) dle původních plánů pokračovat na lince metra C v tradiční výměně dřevěných pražců za betonové. Tato čtyřdenní výluka metra v úseku Pražského povstání – Kačerov měla původně proběhnout od pátku 10. 4. do pondělí 13. 4. 2020. Vedení DPP rozhodlo o přesunutí plánované výluky na lince metra C z letošních Velikonoc na listopadový termín od soboty 14. 11. do úterý 17. 11. 2020.

DPP odloží velikonoční výluku na lince metra C na letošní listopad
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

DPP přistoupil k tomuto odkladu, aby více nekomplikoval již zavedená mimořádná opatření v souvislosti s epidemií koronaviru Covid-19, které se operativně mění s ohledem na aktuální přepravní poptávku cestujících a na vývoj stavu zaměstnanců DPP.

DPP chce tímto krokem také předejít hromadění cestujících v náhradní autobusové dopravě a během nutných vícečetných přestupů, pokud by nouzový stav a zákaz vycházení byly prodlouženy Vládou ČR až do letošních Velikonoc.

Podrobnější informace o jednotlivých opravách a rekonstrukcích bude DPP zveřejňovat samostatně v dostatečném předstihu před zahájením stavebních prací. Veškeré informace pak budou k dispozici na webu DPP na www.dpp.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…