Do Čakovického parku se nastěhují majitelé nových bytů, čeká je energeticky úsporné bydlení

14.06.2018 15:41

Žádná řízená vzduchotechnika, žádné technologie náchylné k poruchám a náročné na servis. Jen striktní dodržování technologických postupů a kvality. To je způsob, jakým společnost NG Real Estate dosáhla u nových bytů v projektu Čakovický park označení energetickým štítkem B, tedy „velmi úsporné“.

Do Čakovického parku se nastěhují majitelé nových bytů, čeká je energeticky úsporné bydlení
Foto: NG Real Estate
Popisek: Bytový Dům s označením B – Bazalka v projektu Čakovický park převezmou majitelé bytů letos v létě. Bude jich celkem 27.

„Byla by škoda, kdyby si majitelé bytů nemohli otevřít okno v prostředí s nejlepšími rozptylovými podmínkami v Praze,“ říká Šárka Kloučková z obchodního oddělení společnosti.

Jde především o zesílení tepelných izolací pláště budov, zvýšení izolace v krovu, nebo osazení oken izolačními trojskly. Oproti běžnému standardu „C“ se tak ušetří třetina energie.

První takové byty začal NG Real Estate nabízet v srpnu 2016. Jejich výstavba začala na podzim téhož roku. Prvních 27 bytů v objektu B – Bazalka převezmou majitelé letos v létě.

„Kolaudační souhlas jsme získali začátkem dubna,“ upřesňuje Šárka Kloučková. „Ještě do konce roku zkolaudujeme také dům A - Azalku s 52 byty, samozřejmě rovněž s energetickým štítkem B“ dodává.

V obou objektech jsou k dispozici byty od 1+kk do 4+kk a výměře od 33 do 103 m². Nejmenší byty nejčastěji kupují takzvaní singles, tedy lidé žijící samostatně bez partnera. Ti historicky tvoří celou polovinu klientů NG Real Estate. Největší 5+kk s podlahovou plochou přes 10 metrů a osmdesátimetrovou terasovou jsou naopak vhodné i pro rodiny s více dětmi. Za uplynulých pět let společnost prodala na 700 bytů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…