E-shop knihy.tyden.cz oficiálně vstupuje na knižní trh

16.09.2015 14:15

Knižní trh se rozrostl o nový on-line portál, jehož oficiální provoz byl zahájen koncem srpna letošního roku.

E-shop knihy.tyden.cz oficiálně vstupuje na knižní trh
Foto: EMPRESA MEDIA
Popisek: knihy.tyden.cz

E-shop vydavatelství Empresa Media zahrnuje tisíce kvalitních titulů od beletrie, literatury faktu po školní učebnice. Spotřebitelé jsou o novém knižním portálu informováni především díky tištěné inzerci a televizním spotům, které vysílá prostřednictvím svých televizních stanic TV Barrandov.

Cílem nově spuštěného knižního portálu je nabídnout zákazníkům široký sortiment literatury v kombinaci s jednoduchou formou objednávky. K tomu také směřuje motto - Méně starostí s nákupem, více času na čtení.

„Velmi nás překvapil počet objednávek po spuštění televizní kampaně. Největší zájem je o učebnice pro základní, střední a vysoké školy, kterých se prodávají stovky denně. Zajímavé je, že u nás nejvíce nakupují lidé z menších měst a obcí, což je dané nejspíše tím, že je pro ně pohodlnější si knihy objednat na našem e-shopu než jet do vzdáleného města do knihkupectví,“ řekl Daniel Köppl, generální ředitel vydavatelství Empresa Media. 

Tituly objednané přes on-line prodej si zákazníci mohou vyzvednout také osobně v kamenné prodejně na adrese Arkalycká 951/3, Praha 4. Do knihkupectví je bezbariérový přístup, což platí i pro pohyb uvnitř.

V současné chvíli katalog knihy.tyden.cz zahrnuje 171 000 titulů od 3 900 nakladatelů. Čtenář si může přečíst na 7 846 ukázek z knih.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, časopis  Exkluziv, měsíčník Interview  dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …