ELTODO nabízí městům a obcím nástroj k bezpečnému zveřejňování smluv

03.11.2014 20:35

Radnice českých obcí se snaží co nejvíce přiblížit občanům a jedním z nástrojů k získání jejich důvěry je zveřejňování smluv a dalších dokumentů. Skupina ELTODO, která patří k nejvýznamnějším českým elektrotechnickým společnostem, nově nabízí produkt, díky kterému budou moci obce a města tyto dokumenty zveřejňovat jednoduše, aniž by přitom porušily zákon o ochraně osobních údajů či obchodního tajemství.

ELTODO nabízí městům a obcím nástroj k bezpečnému zveřejňování smluv
Foto: ELTODO
Popisek: ELTODO

Aplikace Anonymizace dokumentů je snadno dostupná prostřednictvím internetového prohlížeče a její ovládání je uživatelsky přívětivé. Služba je určena zejména malým obcím a městům, které nemají vlastní robustní IT infrastrukturu a kapacity na redigování vytištěných smluv a jejich následné skenování, a proto se zveřejňování dokumentů dosud bránily.

„Produkt Anonymizace dokumentů lze využívat na jakémkoli počítači nebo tabletu pouze prostřednictvím internetového prohlížeče, aniž by bylo nutné instalovat nějaký software nebo aplikaci. Produkt byl vytvořen tak, aby uživatelům ušetřil co nejvíce práce a času a snížil chybovost. Zveřejnění smlouvy už nemusí předcházet koloběh vytištění, ručního zredigování a opětovného skenování dokumentu,“ říká Stanislav Stejskal, generální ředitel společnosti ELTODO.

Služba je provozovaná na cloud infrastruktuře společnosti ELTODO a je dostupná na webu http://www.vegacloud.cz, kde si ji zájemce po prostudování obchodních podmínek a zvolení měsíčního paušálu může také objednat. Poté stačí přihlásit se do systému, nahrát příslušný dokument ve formátu PDF a začít redigovat. Aplikace umožňuje jediným kliknutím začernit celé slovo, obrázek nebo jeho část. Fulltextové vyhledávání a vyhledávání podle vzorů, např. v případě e-mailových adres, rodných čísel apod., šetří čas a pomáhají eliminovat chyby. Komunikace s aplikací je zabezpečená protokolem https. Služba je naprosto bezpečná, jednou anonymizovaná data není možné žádným způsobem vytěžit a použít.

Aplikaci podporují čtyři nejrozšířenější internetové prohlížeče. Uživatelům je k dispozici horká linka společnosti ELTODO a také názorný návod k použití.   

O skupině ELTODO

Skupina ELTODO byla založena v roce 1991 a je komplexním dodavatelem v oblasti silno a slaboproudé elektrotechniky. Zaměřuje se na tradiční odvětví, jakými jsou energetika, dopravní infrastruktura, veřejné osvětlení, a ve stále větší míře i na moderní obory, například na telekomunikace, developerské projekty nebo řízení inteligentních budov. Jejími hlavními trhy jsou Česká republika a Slovensko, skupina ale působí také v Rusku a na Ukrajině. Základ její struktury tvoří společnosti ELTODO, a.s., ELTODO-CITELUM, s.r.o., KH Servis, a.s. a Vegacom, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…