ELTON hodinářská, a.s., se stala součástí holdingu CZECHOSLOVAK GROUP

30.05.2016 17:11

Součástí holdingu CZECHOSLOVAK GROUP se stala další tradiční česká firma s bohatou historií. Po nedávném získání automobilky Avia se nyní členem holdingu stal i výrobce hodinek značky PRIM, společnost ELTON z Nového Města nad Metují. Cena transakce je neveřejná. CZECHOSLOVAK GROUP odkoupila většinový podíl ve společnosti ELTON od firmy E-CENTRUM, která zůstane menšinovým společníkem.

ELTON hodinářská, a.s., se stala součástí holdingu CZECHOSLOVAK GROUP
Foto: Archiv PRIM
Popisek: Unikátní hodinky PRIM Karel IV. připomenou odkaz velkého panovníka

Tímto krokem CZECHOSLOVAK GROUP pokračuje ve své vizi udržovat a dále rozvíjet tradiční československé značky, které jsou ve svých oborech výjimečné. Silné zázemí holdingu, který má aktuálně téměř 5000 zaměstnanců, přináší novoměstskému výrobci hodinek nové možnosti růstu a vývoje.

Základem dnešního úspěchu značky PRIM je oživení zájmu o mechanické hodinky a orientace na bezprostřední komunikaci se zákazníky. Stejně jako v minulosti mohou zákazníci aktivně zasahovat do výroby svých hodinek. Tento přístup spolu s dlouholetou zkušeností činí z hodinek PRIM osobité a kvalitní výrobky, kterých bylo dodnes vyrobeno více než 16  milionů kusů.

Nedávno společnost ELTON hodinářská připravila u příležitosti 700 výročí narození císaře Karla IV. unikátní limitovanou edici hodinek PRIM Karel IV. (viz foto výše).

CZECHOSLOVAK GROUP

CZECHOSLOVAK GROUP (zkráceně CSG) je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti obranné i civilní průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej vojenských a speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů, munice, strojírenských produktů pro automobilový, železniční a letecký průmysl či brzdových systémů pro kolejová vozidla, stejně jako silniční dopravní a logistické služby. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se stále rozrůstá. Podniky holdingu CZECHOSLOVAK GROUP v roce 2015 zaměstnávaly téměř 4000 osob a vygenerovaly tržby v hodnotě 12 mld. Kč.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…