EXCALIBUR INTERNATIONAL navázal spolupráci s thajským partnerem v oblasti dodávek a výroby vojenských vozidel

24.01.2019 14:28

V polovině ledna česká společnost EXCALIBUR INTERNATIONAL patřící do holdingu CZECHOSLOVAK GROUP podepsala memorandum o porozumění s thajskou společností FICO. Stalo se tak během nedávné návštěvy české delegace v Thajsku vedené premiérem Andrejem Babišem.

EXCALIBUR INTERNATIONAL navázal spolupráci s thajským partnerem v oblasti dodávek a výroby vojenských vozidel
Foto: EXCALIBUR INTERNATIONAL
Popisek: Společnost EXCALIBUR INTERNATIONAL podepsala memorandum o porozumění s thajskou společností FICO.

Česká politická reprezentace v čele s předsedou vlády Andrejem Babišem a zástupci českých firem v lednu absolvovali asijskou podnikatelskou misi v rámci níž navštívili i Thajsko. Český premiér a reprezentanti českého průmyslu se setkali s thajským předsedou vlády Prajutch Čan-Očem i tamními politickými i armádními špičkami. Jednou z důležitých součástí společných jednání bylo i podepsání memoranda o porozumění mezi společností EXCALIBUR INTERNATIONAL a společností FICO za přítomností českého předsedy vlády ze 17. ledna 2019.

Signovaný dokument zmiňuje spolupráci v oblasti dodávek obrněných vozidel nebo například výroby, prodeje, popřípadě servisu vozidel TATRA. Skupina FICO je silným místním hráčem na poli pozemní techniky, který nejen v regionu reprezentuje přední výrobce vojenských systémů ze států NATO, ale také disponuje vlastními výrobními kapacitami. Ty jsou základem pro poskytování kvalitního servisu a technické podpory pro zákazníka přímo v místě potřeby. „Memorandum je dalším krokem k upevnění spolupráce naší společnosti a thajského partnera při prosazování kvalitních produktů firem holdingu CZECHOSLOVAK GROUP v jihovýchodní Asii, nikoli jen v Thajsku,“ potvrdil Radim Petráš, výkonný ředitel společnosti EXCALIBUR INTERNATIONAL.

O holdingu CZECHOSLOVAK GROUP

CZECHOSLOVAK GROUP je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti civilní i obranné průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej strojírenských produktů pro automobilový, železniční, letecký či hodinářský průmysl, dále výrobu speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů či munice. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se nestále rozrůstá. Podniky holdingu CZECHOSLOVAK GROUP zaměstnávají více než 8000 osob a v roce 2017 vygenerovaly tržby v hodnotě 25 mld. Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…