Elvis poprvé v Česku! Světová show Elvis – Live on Screen 8. června v O2areně Praha

24.05.2018 11:28

Během vojenské služby na sklonku 50. let v někdejším Západním Německu se Elvis Presley na party zamiloval do nádherné čtrnáctileté modrooké dívky Priscilly Beaulieu. Když tehdy Priscilla vešla do místnosti, Elvis v úžasu vyskočil ze židle se slovy: „Kde ses celý můj život schovávala?“

Elvis poprvé v Česku! Světová show Elvis – Live on Screen 8. června v O2areně Praha
Foto: repro/internet
Popisek: Elvis Presley

Po návratu z vojny domů Priscille v jednom kuse telefonoval a poté se mu podařilo přemluvit dívčiny rodiče, aby jí dovolili žít v jeho vile Graceland v americkém Memphisu.

Priscilla ve svém životopise po letech přiznala: „Učil mně všechno: jak se oblékat, jak chodit, jak se líčit a česat, jak se chovat, a taky jak milovat. A já to všechno dělala tak, jak si přál“. Vzali se 1. května 1967 v Las Vegas a rok později se jim narodila dcera Lisa Marie. Elvis dceru zbožňoval a svou lásku projevoval přehnanými dary. K druhým narozeninám od něj dostala např. diamantový prsten a norkový kožich. Zato ale pozapomínal na manželku Priscillu. Přesto očekával, že jeho žena na něho bude oddaně čekat za branami Gracelandu, a dokonce jí zakázal i zajímavé filmové nabídky, protože sám dobře věděl, jak to v Hollywoodu chodí.

Těžko lze uvěřit tomu, že se z naivní Priscilly, stala úspěšná herečka a především velmi podnikavá byznysmenka, která se zasloužila o to, že Elvis Presley dodnes patří mezi nejúspěšnější světové umělce. Priscilla stojí i za světovou show Elvis - Live on Screen, díky které 8. června v O2 Areně Praha ožijí slavné písně krále rokenrolu. Elvise na koncertě doprovodí Český národní symfonický orchestr. Fanoušci uvidí Elvise na velkoplošné LCD obrazovce, ze které jim bude zpívat na originálních záběrech včetně nově zremasterovaných zvukových záznamů. Spojení jeho nádherného hlasu s živým orchestrem a vokály vytvoří velkolepou show jednoho z nejslavnějších zpěváků všech dob, který se tímto vrací na světová pódia.

Priscilla pak během koncertu odvypráví mnoho osobních příběhů spojených s Elvisem. Tuhle premiéru si rozhodně nenechte ujít!

Více na http://www.jvsgroup.cz/koncert/elvis-presley-live-on-screen-10184

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…