Era hypotéka s bonusem odmění věrné klienty

08.02.2013 12:20

Nová Era hypotéka s bonusem přináší úpravu, která významným způsobem odmění klienty za věrnost. Princip novinky spočívá v bonusu 5 % z výše hypotéky, který klient obdrží od banky ve dvou mimořádných splátkách v průběhu doby splácení. Tuto část nesplacené jistiny úvěru za klienty, kteří zůstanou u Ery po celou dobu splácení hypotéky, uhradí banka.

Era hypotéka s bonusem odmění věrné klienty
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Klienti, kteří splácejí úvěr, oceňují, pokud jim banka poskytne finanční úlevu a odmění jejich věrnost, což tato nová služba umožňuje. Díky bonusu ušetří pět procent z celkové výše úvěru. Například u dvoumilionové hypotéky bude klientovi odpuštěno 100 000 korun. Bonus je navíc zohledněn již při výpočtu výše měsíční splátky. Splátka Era hypotéky s bonusem je tak vždy nižší než u klasické hypotéky, protože klient splácí jistinu sníženou o vypočítaný bonus," vysvětluje Olga Břízová, manažerka Úvěrů Ery a Poštovní spořitelny.

 Podmínkou pro získání bonusu je minimální doba splácení úvěru 20 let. Povolená mimořádná splátka je maximálně  20 % ze zůstatku úvěru v době změny úrokové sazby. V případě, že klient nesplní podmínky pro získání bonusu, stává se z hypotéky standardní úvěr, žádných sankcí se nemusí obávat. Pokud je klientovi již poskytnuta první část bonusu a následně dojde k porušení podmínek, klient o již poskytnutou část bonusu nepřichází.

Parametry Era hypotéky s bonusem
Splatnost úvěru:    Minimálně 20 let
Minimální výše úvěru:    200 000 Kč
Maximální výše úvěru:    Do 100 % zástavní hodnoty nemovitosti
Úroková sazba:    Fixní na období 3 a 5 let
Bonus:    5 % z vyčerpané výše úvěru
Termín vyplacení bonusu:    První polovina bude uhrazena po 12 letech splácení úvěru, druhá bude uhrazena při splatnosti úvěru.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.

 Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…