FN Brno: Poděkování pro Neonatologické oddělení FN Brno – roming-in

25.08.2017 21:26

Neonatologické oddělení patří mezi jedno z vůbec nejlepších oddělení v České republice.

FN Brno: Poděkování pro Neonatologické oddělení FN Brno – roming-in
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Jsme rádi, když můžeme pomoci dětem rodičů, kteří mají nedonošené miminko. Tady je jedno z poděkování, které jsme obdrželi, a které nás velmi potěšilo, zejména Oddělení 12 – roming-in.

„Rádi bychom tímto vyjádřili obrovský dík Neonatologickému oddělení Fakultní nemocnice Brno, konkrétně pracovníkům Jednotky intenzivní a resuscitační péče pro novorozence a Oddělení intermediární péče 12 a rooming-inu pro nedonošené děti.
V neděli 11. června 2017 se nám v porodnici na Obilním trhu předčasně, v 7. měsíci těhotenství, narodila dcera. Ihned po porodu se dcery ujal tým Jednotky intenzivní a resuscitační péče pro novorozence, na které strávila první dva týdny svého života. Velice jsme s manželem uvítali možnost docházení za dcerou kdykoliv během dne a z toho plynoucího intenzivního kontaktu s ní bezprostředně po narození. Jsme nesmírně vděčni lékařům za profesionální přístup a kvalitní péči po celou dobu našeho pobytu na JIRPN, především za včasné podchycení infekce, kterou se dcera nakazila po 1. týdnu života. Neméně spokojeni jsme byli s přístupem sestřiček, jejich pomocí, radami, trpělivostí a také humorem, jež nám ulehčovaly těžké chvíle nejistoty v prvních dnech po narození dcery.

Poté, co byl stav naší dcery stabilizován, jsem se s ní přesunula na Oddělení intermediární péče 12 a rooming-inu pro nedonošené děti, kde jsme spolu zůstaly necelých 7 týdnů. Pobyt typu rooming-in považujeme za nesmírnou výhodu při péči o dceru a velice si jeho umožnění vážíme. Na Oddělení 12 jsem se o ni mohla starat 24 hodin denně a manželovi bylo umožněno trávit s námi čas kdykoliv během dne, díky čemuž byla dcera v nepřetržitém, tolik důležitém kontaktu se svými rodiči. Během celého pobytu na ni pravidelně dohlíželi lékaři a o její i mou pohodu se staraly sestřičky, jejichž ochota a laskavý přístup nám byly velkou oporou.

Přesně dva měsíce po dceřině narození jsme si ji díky týmům obou zmíněných oddělení mohli 11. srpna 2017 z nemocnice odvézt.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…