FN Hradec Králové: 25. ročník královéhradeckých ošetřovatelských dnů přilákal více než 200 sester

19.09.2019 17:05

Více než dvě stovky sester z České republiky i ze zahraničí se 12. a 13. září zúčastnily XXV. královéhradeckých ošetřovatelských dní. Pro sestry bylo ve Výukovém centru LF UK v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové připraveno téměř pět desítek přednášek s tématy týkajících se jejich práce.

FN Hradec Králové: 25. ročník královéhradeckých ošetřovatelských dnů přilákal více než 200 sester
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„Kongres nabízí sestrám nejnovější informace z různých oborů, důležitou součástí je také prostor pro neformální setkání sester z různých zdravotnických zařízení a výměnu zkušeností při péči o pacienty. V rámci akce jsme se také připojili k celosvětovému projektu Nursing Now na podporu zvýšení prestiže profese sester uspořádáním výstavy ručních výrobků našich sester. K vidění byly velmi pěkné a zajímavé předměty.“ uvedla k akci náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Fakultní nemocnice Hradec Králové Mgr. Dana Vaňková.       

XXV. královéhradecké ošetřovatelské dny pořádala Česká asociace sester Region Hradec Králové ve spolupráci s Nadací pro rozvoj v oblasti umělé výživy, metabolismu a gerontologie, pod záštitou FN Hradec Králové, LF UK Hradec Králové, MZ ČR, Královéhradeckého kraje a města Hradec Králové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…