FN Hradec Králové: Kingspan běh proti rakovině pomůže pacientkám s onkologickým onemocněním

10.09.2019 22:11

Již počtvrté se v Hradci Králové 6. října uskuteční charitativní Kingspan běh proti rakovině, výtěžek z této akce je určený na podporu léčby pacientek Kliniky onkologie a radioterapie Fakultní nemocnice Hradec Králové.

FN Hradec Králové: Kingspan běh proti rakovině pomůže pacientkám s onkologickým onemocněním
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„V loňském ročníku akce se podařilo získat rekordních 463.300 korun a byli bychom rádi, kdyby se částku podařilo opět navýšit,“ uvedl Stefan Makariv, ředitel společnosti Kingspan Česká repubika, která akci připravuje společně s pořádající organizací Sportvisio. Tento velmi oblíbený charitativní běh je mj. součástí projektu Hradecký půl/maraton. Za předchozí tři ročníky Kingspan Běhu proti rakovině se podařilo vybrat přes milion korun.

Start nesoutěžního běhu či pochodu se uskuteční ve 12:35 na Malém náměstí v Hradci Králové, na účastníky čeká pět kilometrů dlouhá trasa centrum města a okolím řeky Orlice. Startovné je 300 korun, každý registrovaný účastník získá originální startovní číslo s logem akce a prvních 500 přihlášených i originální čelenku s designem akce 2019. Za prvních 600 registrovaných účastníků navíc firma Kingspan přidá na podporu Onkologické kliniky FN HK 300 korun za každého účastníka.

Zájemci o účast se mohou registrovat online do 1. října ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…