FN Hradec Králové: Kingspan běh proti rakovině pomůže pacientkám s onkologickým onemocněním

10.09.2019 22:11

Již počtvrté se v Hradci Králové 6. října uskuteční charitativní Kingspan běh proti rakovině, výtěžek z této akce je určený na podporu léčby pacientek Kliniky onkologie a radioterapie Fakultní nemocnice Hradec Králové.

FN Hradec Králové: Kingspan běh proti rakovině pomůže pacientkám s onkologickým onemocněním
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„V loňském ročníku akce se podařilo získat rekordních 463.300 korun a byli bychom rádi, kdyby se částku podařilo opět navýšit,“ uvedl Stefan Makariv, ředitel společnosti Kingspan Česká repubika, která akci připravuje společně s pořádající organizací Sportvisio. Tento velmi oblíbený charitativní běh je mj. součástí projektu Hradecký půl/maraton. Za předchozí tři ročníky Kingspan Běhu proti rakovině se podařilo vybrat přes milion korun.

Start nesoutěžního běhu či pochodu se uskuteční ve 12:35 na Malém náměstí v Hradci Králové, na účastníky čeká pět kilometrů dlouhá trasa centrum města a okolím řeky Orlice. Startovné je 300 korun, každý registrovaný účastník získá originální startovní číslo s logem akce a prvních 500 přihlášených i originální čelenku s designem akce 2019. Za prvních 600 registrovaných účastníků navíc firma Kingspan přidá na podporu Onkologické kliniky FN HK 300 korun za každého účastníka.

Zájemci o účast se mohou registrovat online do 1. října ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…