FN Hradec Králové: Očkovací centrum podalo přes 150 000 dávek vakcíny

11.08.2021 13:04

Očkovací centrum Fakultní nemocnice Hradec Králové překonalo hranici 150.000 podaných dávek vakcíny proti COVID-19 a pokračuje v průběžném očkování předem registrovaných zájemců. Lidé, kteří se chtějí nechat očkovat bez registrace mohou využít v pracovních dnech od 13:00 do 18:00 očkovací centrum nemocnice v Obchodním centru Atrium.

FN Hradec Králové: Očkovací centrum podalo přes 150 000 dávek vakcíny
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„V poslední době se výrazně zkrátila čekací doba na termíny pro podání vakcíny. Před prázdninami byla čekací doba u mladších věkových skupin v řádu 2 až 3 týdnů, nyní i nejmladší věkové skupiny dostávají možnost rezervace termínu v řádu několika dnů,“ uvedl vedoucí lékař Očkovacího centra FN HK MUDr. Pavel Kosina.

V Očkovacím centru v areálu FN HK, které funguje od 2. ledna, se očkuje v pracovních dnech od 15:30 do 19:30 hodin, o víkendech od 8:00 do 16:00 hodin. Očkovací týmy denně aplikují stovky dávek. Kolem stovky zájemců denně dostává vakcínu také v Očkovacím centru v OC Atrium.

V obou očkovacích centrech zajišťovaných FN HK se očkuje vakcínou firmy Pfizer/Biontech. Bližší informace k očkování či testování je možné získat na webu Fakultní nemocnice Hradec Králové ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…