FN Olomouc: Den prevence v Šantovce se vydařil

08.10.2018 8:49

Úspěch. Takto jednoznačně lze hodnotit Den prevence, který ve čtvrtek 4. října uspořádala v obchodní galerii Šantovka Fakultní nemocnice Olomouc.

FN Olomouc: Den prevence v Šantovce se vydařil
Foto: fnol.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Olomouc - logo

Příležitost dozvědět se užitečné informace z různých oblastí péče o zdraví využilo od deseti hodin do pěti odpoledne několik stovek lidí. Jak dokazují kladné ohlasy ze strany veřejnosti i edukačních sester a zdravotníků z patnácti zastoupených klinik a oddělení, Den prevence se osvědčil jako smysluplný a atraktivní formát pro osvětovou akci.

„Chci poděkovat všem kolegyním a kolegům za skvělou přípravu. Myslím, že vše proběhlo ke spokojenosti naší, ale hlavně zájemců z řad veřejnosti, kteří se u našich stánků zastavili,“ zhodnotila Den prevence Mgr. Petra Stejskalová z Odboru hlavní sestry FN Olomouc, která měla organizaci akce na starosti. O úspěšnosti prezentace činnosti největšího zdravotnického zařízení v Olomouckém kraji svědčí například fakt, že o dárcovství krve projevilo vyplněním dotazníku zájem více než sto lidí.

„Zastavila jsem se u několika stanovišť a všechny sestry byly velmi milé vstřícné, usměvavé a odpověděly mi na všechny otázky. Navíc jsem si odnesla spoustu skládaček a informativních materiálů. Bylo to skvělé,“ chválila Den prevence jeho návštěvnice Ilona Müllerová.

Fakultní nemocnice Olomouc využije frekventované prostory Šantovky znovu již 15. listopadu, a to pro Světový den STOP dekubitům. Na často podceňovanou a veřejností přehlíženou problematiku proleženin neboli dekubitů zde upozorní akcí „Mít ránu – to nechceš“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…