FNUSA: Jmenování profesorů

20.12.2016 11:51

Včera odpoledne jmenovala ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, Kateřina Valachová v aule pražského Karolina, 55 nových profesorů a profesorek. Jsou to všichni, které navrhly vědecké rady vysokých škol. Potřebný podpis připojil ke všem jmenovacím dekretům 2.12.2016 i prezident republiky. Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (FNUSA) měla mezi jmenovanými profesory dva zástupce.

FNUSA: Jmenování profesorů
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Profesorem pro obor Anesteziologie, intenzivní medicína a algeziologie byl jmenován přednosta Anesteziologicko-resuscitační kliniky FNUSA, Vladimír Šrámek.

Prof. MUDr. Vladimír Šrámek, Ph.D.

Pro obor Lékařská imunologie byl jmenován Vojtěch Thon, zástupce přednosty pro školství Ústavu klinické imunologie a alergologie FNUSA.

Prof. MUDr. Vojtěch Thon, Ph.D.

Oba pánové pracují ve svatoanenské fakultní nemocnici více jak 16 let a jsou uznávanými nejen lékaři a odborníky, ale také pedagogy, kteří dokážou studenty medicíny nadchnout pro daný obor.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…