FNUSA od pondělka otvírá odběrové místo na covid testy

07.08.2020 17:56

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně otvírá od pondělí 10. srpna odběrové místo na test koronaviru.

FNUSA od pondělka otvírá odběrové místo na covid testy
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Testování je určeno zájemcům z řad široké veřejnosti se žádankou od lékaře nebo krajské hygienické stanice a také samoplátcům. Všichni se musí předem objednat pomocí online objednávkového formuláře (spuštěn 8. 8.) na webových stránkách nemocnice www.fnusa.cz. Bez objednání NEBUDE příchozí otestován.

Testování bude probíhat každý všední den od 7:00 do 15:30 hodin v budově C přímo v areálu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně. Pro příchozí bude vyhrazen vstup z ulice Leitnerova, která je nejblíže. „Vše bude přesně označeno, jen prosíme veřejnost, aby respektovala veškerá opatření a vchodem z ulice Leitnerova chodili opravdu jen lidé, kteří potřebují otestovat,“ uvedl provozní náměstek FNUSA ing. Petr Voráč.

Samozřejmostí je dodržování všech bezpečnostních a hygienických opatření včetně nasazené roušky. Informace o výsledcích testů obdrží lidé za 24 až 48 hodin od provedení stěru dle aktuálních kapacit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…