Fakultní nemocnice Brno: Brzy oslavíme Světový den dárců krve

25.05.2019 21:31

Světový den dárců krve, který připadá na 14. červen, má za cíl upozornit na význam dárcovství a současně vzdát úctu a dík všem, kteří tímto způsobem zachraňují lidské životy.

Fakultní nemocnice Brno: Brzy oslavíme Světový den dárců krve
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Transfuzní a tkáňové oddělení Fakultní nemocnice Brno při této příležitosti připravilo pro své dárce soutěž o zajímavé ceny, která potrvá od 27. května do 14. června 2019, kdy proběhne slosování. Dárci mohou vyhrát např. kurz od Fitness Institutu v hodnotě 10 000 Kč, dále permanentky do AZ Fitness nebo vouchery do Infinit Maximus Brno. Mediálním partnerem akce je Rádio Krokodýl.

Loňský rok přišlo v tento den darovat nejcennější tekutinu 116 zájemců. Připojte se k nim letos i Vy a rozšiřte tak řady pravidelných dárců krve! Odběr trvá 5 až 10 minut, odebírá se vždy 450 ml. Pokud darujete krev poprvé, není potřeba se objednávat. Bližší informace včetně zdravotních předpokladů naleznete ZDE. Děkujeme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…