Fakultní nemocnice Brno: Konference odborníků z oblasti reprodukční medicíny otevře kontroverzní téma

10.11.2016 21:50

Ve dnech 15.–16. listopadu 2016 bude Gynekologicko-porodnická klinika LF MU a FN Brno ve spolupráci se Sekcí asistované reprodukce ČGPS ČLS JEP pořádat v Brně v hotelu International tradiční listopadovou odbornou akci - 15. česko-slovenskou konferenci reprodukční gynekologie a 26. sympozium asistované reprodukce ČGPS ČCLS JEP. Koordinátorem konference je prof. MUDr. Pavel Ventruba, DrSc., MBA.

Fakultní nemocnice Brno: Konference odborníků z oblasti reprodukční medicíny otevře kontroverzní téma
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Účastníky budou odborníci z řad gynekologů, embryologů, genetiků, biologů, urologů, andrologů, imunologů, sexuologů, psychologů a dalších, kteří pracují v oblasti reprodukční medicíny a asistované reprodukce.

V úterý 15. 11. 2016 bude čas patřit reprodukční gynekologii a dvěma satelitním sympoziím. Na programu bude řada zajímavých sdělení českých a slovenských autorů.

Ve středu 16. 11. 2016 budou prezentovány práce z asistované reprodukce, včetně informací z Národního registru.Zvláštní pozornost si zaslouží zajímavý blok, který reaguje na aktuální téma řešené na vládní úrovni. Jeho náplní bude kontroverzní debata na téma: „Přístup osamělých (single) a homosexuálních osob k ART – ano, nebo ne?“ Hovořit budou gynekolog, psycholog a sexuolog. Diskuze bude moderována známým gynekologem a sexuologem MUDr. Zlatko Pastorem, Ph.D.

V současné době se toto téma po březnovém návrhu ministryně Marksové opět objevilo v médiích. Je dobré, abychom kromě názoru politiků na toto téma znali také názor odborníků, kteří tuto problematiku řeší v praxi.

Tento blok proběhne v úterý 15. 11. 2016 v 17.45–18.30 hod. v kongresovém sále hotelu International.

Budou moci ženy počít dítě umělým oplodněním bez souhlasu manžela nebo partnera? Pozměňovací návrh zákona o specifických zdravotních službách, který se chystá předložit poslanec František Adámek (ČSSD), vrací do hry téma, které se už před několika měsíci řešilo na vládní úrovni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…