Finanční správa: Žádost o poskytnutí kompenzačního bonusu

09.05.2020 21:01

Žádost o poskytnutí kompenzačního bonusu může OSVČ podat za První bonusové období (12. 3. až 30. 4. 2020) a Druhé bonusové období (1. 5. až 8. 6. 2020) na základě novely zákona č. 159/2020 Sb., o kompenzačním bonusu v souvislosti s krizovými opatřeními v souvislosti s výskytem koronaviru SARS CoV-2.

Finanční správa: Žádost o poskytnutí kompenzačního bonusu
Foto: financnisprava.cz
Popisek: Finanční správa ČR - logo

Výše bonusu činí 500 Kč za každý kalendářní den bonusového období.

Podpora pro OSVČ ekonomicky zasažené šířením koronaviru realizovaná prostřednictvím programu Pětadvacítka bude vyplacena oproti vyplněné žádosti.

Pro větší komfort žadatelů jsme připravili průvodce vyplněním Žádosti o poskytnutí kompenzačního bonusu.

Žádosti Finanční správa přijímá e-mailem, poštou, prostřednictvím datové schránky, ve sběrných boxech umístěných na finančních úřadech a na podatelnách.

Žádost ZDE.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…