GTS ukázala, jak na Big Data

30.09.2014 19:10

Telekomunikační operátor a poskytovatel ICT služeb a datových center GTS Czech (GTS) připravil na konci září pro své zákazníky seminář na téma Data Governance a Big data. Šedesát návštěvníků z více než třiceti firem se seznámilo s problematikou Big Data a právní regulace Data Governance, včetně praktických příkladů práce s daty ve společnosti Tesco. Součástí semináře bylo i představení nové služby GTS Databáze jako služba.

GTS ukázala, jak na Big Data
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Dopolední seminář konaný v pátek 26. září v prostorách pražského hotelu Courtyard by Marriott nabídl všem účastníkům zajímavý program. Richard Novák, ředitel pro strategii GTS a Marta Fišnerová z advokátní kanceláře JŠK seznámili přítomné s možnostmi nových technologií v oblasti Big Data a jejich fungováním v rámci platné legislativy. Finanční manažer společnosti Tesco Jan Mareš a Václav Molík, ředitel úseku presales GTS, představili případovou studii Tesco digital archive. Detaily o nové službě GTS DBaaS úzce související s prací s daty pak vysvětlil Michal Hozák, specialista ICT řešení GTS.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS), jejímž vlastníkem je Deutsche Telecom AG, je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 35 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…