Gratulace izraelského premiéra prezidentu republiky

31.01.2018 18:10

Ve středu dne 31. ledna 2018 izraelský premiér Benjamin Netanyahu během telefonického rozhovoru srdečně pogratuloval prezidentu České republiky Miloši Zemanovi ke znovuzvolení do funkce prezidenta České republiky.

Gratulace izraelského premiéra prezidentu republiky
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Během rozhovoru  oba státníci ocenili velmi dobré současné vztahy mezi oběma zeměmi ve všech oblastech. Prezident republiky pozval Benjamina Netanyahua  k návštěvě České republiky. Izraelský předseda vlády pozvání přijal a recipročně vyjádřil přání, aby prezident Miloš Zeman v dohledné době navštívil Stát Izrael. Prezident republiky potvrdil zájem uskutečnit oficiální návštěvu Státu Izrael.

Oba státníci také diskutovali  o bezpečnostní situaci v regionu  Blízkého východu, zejména v oblasti Golanských výšin. Prezident republiky zopakoval svou podporu ve věci stěhování velvyslanectví ČR z Tel Avivu do Jeruzaléma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…