Herbalife: Jarní osvěžení s koktejlem Choco Mint

25.03.2014 11:03

Společnost Herbalife uvádí na český trh novinku v podobě další příchuti výživného koktejlu Formula 1 nazvané Choco Mint. Produkt byl oficiálně představen za účasti dvou členů prvoligového klubu HC Plzeň – Petra Vlasáka a Martina Straky - a doktora Jonathana Yaroma, experta na výživu pro sportovce a člena vědeckého Poradního sboru Herbalife pro výživu.

Herbalife: Jarní osvěžení s koktejlem Choco Mint
Foto: Herbalife
Popisek: Herbalife

Koktejl Formula 1 v sobě kombinuje chladivou příchuť máty se sladkou chutí kvalitní čokolády. Výživný, rychle a snadno připravitelný koktejl s příchutí „Choco Mint“ je vhodný pro všechny, kteří se snaží regulovat svou hmotnost, ale také pro osoby s rychlým životním stylem, které se chtějí stravovat zdravě, ale jejich náročné pracovní tempo jim neumožňuje věnovat dostatek času přípravě pokrmů. Díky nevšední kombinaci lahodných chutí si tento koktejl vychutnají i náročnější gurmeti.

Porovnání vysoké výživové hodnoty s malým množstvím kalorií

Formula 1 Choco Mint má pouze 220 kalorií, a proto je dobrou volbou pro ty, kteří si hlídají svou váhu, nebo se snaží několik kilogramů zhubnout. Koktejl obsahuje vyvážené množství výživných látek, díky čemuž jej lze konzumovat jako alternativu hlavního jídla a elegantně tak nahradit vysoce kalorické pokrmy, které si Češi ještě stále poměrně rádi dopřávají k obědu.

Snadná a rychlá příprava

Mnozí z vás už asi zažili v období před letní sezónou okamžik, kdy se pevně rozhodli zhubnout nějaké to kilo a vytvarovat postavu. S tím je samozřejmě spojena otázka nejen zdravého, ale i pravidelného stravování. Příprava zdravých a čerstvých jídel 5krát denně je časově velmi náročná, často v důsledku pracovních povinností téměř nemožná. Pokud se tento problém dotýká i vás, může být tento koktejl dobrým řešením, jak si snadno a rychle připravit zdravé jídlo. Postačí ho jen rozmíchat v mléce, které může být běžné kravské nebo ve variantě pro alergiky, například sójové či mandlové.

Vhodné i pro vegetariány

Koktejl Formula 1 obsahuje pro tělo cenný vitamín B2 (riboflavin), který se nachází především v mase a potravinách živočišného původu, proto jej vegetariáni mohou mít nedostatek. Koktejl Formula 1 dokáže tento nedostatek z větší části účinně kompenzovat. 

Co je vlastně Formula 1?

Společnost Herbalife se dlouhodobě věnuje podpoře vrcholových sportovců z celého světa (Christiano Ronaldo, Jonathan Demont, Julian Valencia a řada dalších velkých jmen), kteří podávají náročné fyzické výkony a jsou pod neustálou kontrolou lékařů a fyzioterapeutů. Ti samozřejmě bedlivě sledují kvalitu a vyváženost stravy sportovců a právě filozofii spojení vyváženosti a kvality přenáší Herbalife do celého portfolia svých výrobků. Formula 1, jedna z vlajkových lodí společnosti, je sypká směs, z níž se po smíchání s mlékem či jinou tekutinou stává zdravý a chutný koktejl. Obsahuje mix základních vitamínů (včetně již zmíněného B2, B12 nebo vitamínu D), minerálních látek a antioxidantů. Jedná se o nutričně vyvážené jídlo, které tak může tvořit základ zdravé a pestré stravy. V kombinaci s vhodným pravidelným cvičením je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí vybudovat beztukovou svalovou hmotu. Koktejl Formula 1 je dostupný i v dalších příchutích: vanilka, čokoláda, jahoda, tropické ovoce, cookies a cream.

O společnosti Herbalife Ltd.

Herbalife Ltd. je celosvětová potravinová společnost vyrábějící výživové doplňky, produkty na snížení hmotnosti a produkty osobní péče pro podporu zdravého životního stylu. Výrobky Herbalife se prodávají ve více než devadesáti zemích světa prostřednictvím sítě nezávislých distributorů. Společnost také podporuje nadaci Herbalife Family Foundation i její program Casa Herbalife, jenž má za cíl poskytovat dětem správnou výživu. V případě zájmu o finanční informace týkající se společnosti Herbalife, klikněte, prosím, na odkaz na Investor Relations.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…