Hnutí Brontosaurus pořádá 25. ročník výtvarné soutěže Máme rádi přírodu

08.05.2019 9:45

Ukažte, co pro vás příroda znamená a možná právě vy získáte super výhry pro pobyt v přírodě. Posílejte nám své výtvory až do 8. června. Ty nejlepší oceníme a stanou se součástí naší výstavy, která zobrazuje vztah člověka k přírodě.

Hnutí Brontosaurus pořádá 25. ročník výtvarné soutěže Máme rádi přírodu
Foto: brontosaurus.cz
Popisek: Hnutí Brontosaurus

Soutěž Máme rádi přírodu letos slaví 25 let! Zúčastnit se jí mohou všichni od 4 do 26 let, kteří rádi kreslí, fotí, malují, píší... ale hlavně mají rádi přírodu. Ta má navíc i smysl pro humor, a proto můžete soutěžit i v kategorii ekofór (kreslené vtipy a fotografie).

Uzávěrka soutěže je 8.6. 2019 a nejlepší práce pak vyhodnotí naše odborná porota. Výherci se mohou těšit na skvělé ceny přizpůsobené dané kategorii. Pro děti jsme připravili hry, výtvarné potřeby i hračky. Starší účastníci se mohou těšit na pořádné outdoorové vybavení. Odnesou si třeba nový spacák, karimatku a stan na dobrodružné výpravy do přírody.

Koordinátorka soutěže Rózi Jandová přibližuje letošní témata: "Pro jubilejní ročník jsme zvolili dvě témata. Mladší žáci budou ztvárňovat Zázračnou přírodu a od sedmáků výš chceme propagovat myšlenku, že Příroda ještě žije! Víme, že mládeži záleží na tom, co se na Zemi a v přírodě děje. Dokládají to stovky mladých lidí, kteří s námi pomáhají přírodě i památkám! na našich dobrovolnicko-zážitkových akcích."

Veškeré informace o soutěži (kompletní pravidla, adresa pro zasílání příspěvků, výhry...) najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: P. Mašek, M. Šimák, F. Omasta, J. Dvořák

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…