Holding CZECHOSLOVAK GROUP podporuje tradiční české kulturní akce

27.06.2019 12:07

Skupina CZECHOSLOVAK GROUP (CSG) dlouhodobě podporuje české kulturní a společenské akce, mezi které patří například i Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, jenž se letos uskuteční v termínu od 28. června do 6. července.

Holding CZECHOSLOVAK GROUP podporuje tradiční české kulturní akce
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

Již 54. ročník největšího filmového a společenského festivalu v České republice a nejprestižnějšího filmového festivalu ve střední a východní Evropě se koná za podpory holdingu CSG.

„Jsme holding, do kterého patří tradiční české značky, proto jsme se rozhodli podpořit jednu z nejprestižnějších společenských akcí, která se v České republice koná. Těší nás, že můžeme filmovým fanouškům i široké veřejnosti v Karlových Varech představit část výrobního portfolia, a to tradiční české hodinky značky PRIM,“ říká manažer marketingu holdingu CSG Lukáš Novotný.

V rámci prezentace skupiny CSG na karlovarském filmovém festivalu budou po celou dobu jeho konání prezentovány hodinky PRIM společnosti ELTON hodinářská. Prohlédnout a případně zakoupit si je mohou návštěvníci přímo v centru festivalového dění, v prodejní galerii Moser. K vidění budou jak úspěšné limitované edice, tak i aktuální novinky. „Hodinky PRIM jsou tradiční českou značkou náramkových hodinek, které Češi dobře znají, a nosí je mnoho významných osobností české kultury,“ dodává Lukáš Novotný.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je jako jeden z nejstarších zařazen do kategorie A, například spolu s festivaly v Cannes, Berlíně nebo Benátkách. Festival představuje každoročně na 200 filmů z celého světa a pravidelně se na něm objevují slavní a významní herci i filmoví tvůrci, letos například držitelka Oscara herečka Julianne Moore, která na festivalu převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, nebo herec Casey Affleck, držitel Oscara za film Místo u moře.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…