Horská nemocnice Krkonoše: Ústavní soud popřel vědecké poznatky ve zdravotnictví

21.01.2016 14:01

Česko-německá horská nemocnice Krkonoše, s.r.o. ve Vrchlabí považuje rozhodnutí Ústavního soudu o odmítání očkování z náboženských důvodů nebo odkazem na „svobodu svědomí“, za popření vědeckých poznatků ve zdravotnictví a ohrožení zdraví občanů ČR, zejména v souvislosti se současným přílivem miliónů imigrantů do Evropy.

Horská nemocnice Krkonoše: Ústavní soud popřel vědecké poznatky ve zdravotnictví
Foto: nemocnice.vrchlabi.cz
Popisek: Česko-německá horská nemocnice Krkonoše - logo

Ústavní soud nás fakticky vrací do 19. století, kdy ještě neexistovalo očkování, a na infekční nemoci umírali miliony Evropanů.

Jde o další perlu z rozsudků Ústavního soudu pro oblast zdravotnictví  po zavedení retroaktivity do zdravotnictví ve spojení s novým občanským zákoníkem, povinností léčit a nedostat za léčbu zaplaceno, platností a zároveň neplatností úhradových vyhlášek za poskytnutou zdravotní péči a dalších.

Ústavní soud podle názoru nemocnice ohrožuje prevenci boje proti infekčním chorobám trvající přes 60 let v ČR, kterou nám závidí i jiné vyspělé státy.

Je úkolem pro příští vládu, aby omezila některé pravomoci ÚS změnou Ústavy a změnila současnou praxi při volbě některých ústavních soudců na základě politických zákulisních dohod.

Vladimír Dryml
Ředitel Česko-německé horské nemocnice Krkonoše s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…