JCCR: Konference Travelcon propere turistický byznys do poslední nitky

10.04.2018 21:41

Mimořádně atraktivní odborný program a řadu zajímavých hostů nabídne svým účastníkům dvoudenní odborná konference Travelcon 2018, která se uskuteční ve dnech 12. – 13. dubna 2018 na českobudějovickém výstavišti v pavilonu Z. Největší akce svého druhu v regionu je určena například podnikatelům v turismu, hotelnictví a gastronomii. Cenné informace zde získají i provozovatelé infocenter či zástupci měst a obcí nebo různých spolků.

JCCR: Konference Travelcon propere turistický byznys do poslední nitky
Foto: JCCR
Popisek: Jihočeská centrála cestovního ruchu - logo

Registrované účastníky čekají dva dny plné přednášek, workshopů, přeshraničních zkušeností, diskuzí, trendů a novinek. „Pozvali jsme experty na cestovní ruch a odborníky z branže. Ve dvou sálech vystoupí čtyřicet inspirativních přednášejících. Program je rozložen do pěti hlavních témat: business v cestovním ruchu, kvalitní služby a personál, mimosezóna, média a marketing a památky,“ konstatovala manažerka konference Travelcon Petra Machovcová.

A na koho se mohou účastníci konference těšit? O své zkušenosti se podělí Osobnost cestovního ruchu 2014 Nora Dolanská, která vedla Pražskou informační službu a poslední rok i Středočeskou centrálu cestovního ruchu. Vlastní osvědčené postupy v reklamě například při propagaci měst nabídne Jan Jelínek, kreativní ředitel agentury B&T. Další z hostů Ondřej Špaček má za sebou řadu strategických projektů v oblasti regionálního rozvoje a cestovního ruchu.

Jak se dělá z neúspěchu úspěch? Na to účastníkům 2. ročníku konference Travelcon odpoví Pavel Klega – dobrodružný kočovník, šarmantní pankáč a profesionální bezdomovec, jak sám sebe charakterizuje. Projel stopem 23 zemí a ve 290 vozidlech ujel celkem 22 596 kilometrů. „Mezi téměř čtyřicítkou přednášejících se kromě Pavla Klegy objeví i velká jména z oblasti gastronomie,“ doplnil Polášek.

O výhodách plánování a realizací online marketinkových aktivit pohovoří Roman Stolejda ze společnosti Programmatic Media. Herec Lukáš Hejlík představí svůj zajímavý videopočin Gastromapa. Cestuje po celé České republice a hledá důvody úspěchů různých gastronomických projektů.

„Čínským blokem se připojujeme k evropsko-čínské iniciativě nazvané EU-China Tourism Year čili Evropsko-čínský turistický rok,“ dodal Polášek a prozradil, že pozvání do Českých Budějovic přijala Angela Fangqi Ye ze společnosti I TODO TRAVEL (CZECH) s.r.o., která má mimo jiné pobočky v Pekingu, Paříži, Londýně a zaměřuje se na incomingový cestovní ruch z Číny. V rámci čínského bloku se dále představí ZanZan Liu, tlumočnice a průvodkyně čínských turistů zejména po jižních Čechách. Na závěr shrne své zkušenosti s asijským cestovním ruchem Martin Benda, Market Manager ze společnosti Kuoni Group Travel Experts.

Moderátory 2. ročníku konference budou Josef Maršál a Filip Horký.

Více informací lze nalézt na ZDE a ZDE

Jihočeská centrála cestovního ruchu (JCCR) je organizace zřízená Jihočeským krajem k výkonu funkce destinačního managementu pro region jižní Čechy. Hlavním cílem je realizace projektů zaměřených na rozvoj turistické nabídky a prezentace regionu jako turisticky atraktivní destinace v tuzemsku i zahraničí. Tvoří produktové linie a zajišťuje vydávání tištěných propagačních materiálů. JCCR je provozovatelem Informačního Systému Cestovního Ruchu Jihočeského kraje na www.jiznicechy.cz. JCCR koordinuje činnost turistických oblastí na území Jihočeského kraje, spolupracuje s městy a obcemi, infocentry a subjekty cestovního ruchu z veřejného i soukromého sektoru. Úzce spolupracuje s agenturou CzechTourism včetně jejích zahraničních zastoupení a komunikuje a spolupracuje se zahraničními partnery při tvorbě a realizaci přeshraničních projektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…