KIDSOK: Jaroslav Tomík - Rozhodnutí Rady Olomouckého kraje respektuji

08.01.2018 20:58

Vyjádření Jaroslava Tomíka k dnešnímu rozhodnutí Rady Olomouckého kraje odvolat jej z funkce ředitele Koordinátora Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (KIDSOK).

KIDSOK: Jaroslav Tomík - Rozhodnutí Rady Olomouckého kraje respektuji
Foto: kr-olomoucky.cz
Popisek: KIDSOK - logo

Dnešní rozhodnutí Rady Olomouckého kraje respektuji. Jsem rád, že jsem se mohl podílet na vybudování Koordinátora Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje a stát od jeho vzniku v čele této organizace. Za uplynulých šest let se nám podařilo připravit systémové, koncepční a strategické změny, které dosud žádný kraj v takovémto časovém úseku nezvládnul. Stojí za tím obrovské úsilí kolegů, kteří společně se mnou věnovali veřejné dopravě v Olomouckém kraji spoustu energie. Patří jim za to moje poděkování.

Nepřesností provázejících spuštění nového systému veřejné autobusové dopravy mělo být daleko méně, než se po 1. lednu v praxi ukázalo. Přesto věřím, že tyto mimořádnosti brzy pominou, významné kroky v tomto směru už v uplynulých dnech společně s dopravci KIDSOK udělal.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…