KIDSOK: Už jste vyzkoušeli CestujOK.cz?

15.11.2018 13:17

Nový webový vyhledávač spojení IDSOK s integrovaným tarifním kalkulátorem.

KIDSOK: Už jste vyzkoušeli CestujOK.cz?
Foto: kr-olomoucky.cz
Popisek: KIDSOK - logo

Víte, že s pomocí aplikace www.CestujOK.cz můžete snadno vyhledat spojení v rámci Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (dále jen „IDSOK“), jednoduše zjistit ceny jízdného nebo online sledovat pozice vozidel, či zjistit případné zpoždění spojů? To vše je dostupné na webu www.CestujOK.cz a v mobilu (bez nutnosti instalace).

„Velkou výhodou aplikace je mimo jiné zobrazování informací o trase spojení včetně aktuální polohy jedoucích spojů na mapě, ceny jízdního dokladu a zón IDSOK, kterými spoj projíždí. Odpadá tak potřeba hledat spoje nebo zóny IDSOK v tištěné brožuře,“ uvádí ředitelka KIDSOK, p. o. Ing. Kateřina Suchánková, MBA.

Co všechno aplikace CestujOK.cz umí? Přinášíme praktický přehled jejích funkcí

Jedoucí spoje: Kdykoli potřebujete vědět, kde se nachází aktuálně jedoucí spoj nebo jeho případné zpoždění, jsou Vám k dispozici aktuální informace o jedoucích spojích přenášené z dispečinku IDSOK. Dále zjistíte, zda je jízda konkrétního spoje ovlivněna nějakou mimořádnou událostí v provozu.

Odjezdy ze zastávky nabízí přehledný seznam odjezdů spojů z konkrétní zastávky během nejbližších 120 minut i s případnou velikostí zpoždění spoje. 

Vyhledání spojení nejčastěji využijete při plánování cesty veřejnou dopravou. K dispozici je rozšířená možnost vyhledávání nejvhodnějšího spojení pro Vaši cestu včetně zobrazení spojení v mapě. Intuitivní cestou zjistíte i další nezbytné informace jako je: počet přestupů, využité dopravní prostředky, seznam projetých zón, cenu jednotlivé ale i časové jízdenky s ohledem na nejrůznější nároky na slevu. Zjištěné informace si můžete také uložit nebo vytisknout.

Moje spojení: K uloženým spojením se můžete jednoduše a rychle vracet prostřednictvím funkce přidat do mých spojení. Pro vybranou skupinu spojení můžete vyhledat nejvhodnější jízdní doklad pro Vaše pravidelné i nepravidelné cestování.
www.CestujOK.cz – OK cestování v Olomouckém kraji.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…