Kandidátka Koalice SPD a SPO v Olomouckém kraji byla podána

29.07.2016 11:43

Společná kandidátka Koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura a Strany Práv Občanů pro volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje byla podána. Lídrem kandidátky je poslanec Ing. Radim Fiala a společnou prioritou programu koalice budou celostátní témata jako zastavení diktátu EU, zastavení nelegální imigrace, podpora přímo zvoleného prezidenta nebo zrušení poplatků ČT pro seniory.

Kandidátka Koalice SPD a SPO v Olomouckém kraji byla podána
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna

Kandidátka Koalice politického hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura (SPD) a Strany Práv Občanů (SPO) zahrnuje jak členy hnutí a strany, tak i desítku nestraníků. Lídrem koaliční kandidátky je poslanec Ing. Radim Fiala, dvojkou předseda Krajského fotbalového svazu Stanislav Kaláb (nezávislý za SPO), třetí místo zaujal IS/ICT specialista z Olomouce Ing. Pavel Jelínek PhD. (SPD) a čtvrtý v pořadí je Martin Ševčík (SPO) z Rudy nad Moravou.

„Voliči na kandidátce najdou zástupce mnoha profesí, od komunálních politiků, zástupců odborů, či zaměstnavatelů, přes živnostníky a vedoucí pracovníky z mnoha oborů, až po učitele, lékaře, advokáty či řadové zaměstnance,“ prozrazuje lídr kandidátky Radim Fiala s tím, že věkový průměr kandidátky je 47 let. Nejmladším z kandidátů je 21letá Denisa Fidlerová (SPD) ze Štarnova, naopak nejstarším je 75letý právník JUDr. Antonín Žváček (nezávislý za SPO) ze Zvole na Šumpersku.

Společným zájmem koalice je přitom zastavení diktátu EU, zastavení nelegální imigrace, podpora přímo zvoleného prezidenta nebo zrušení poplatků ČT pro seniory. „Chceme bezpečný kraj, a proto odmítáme kvóty na přijímání uprchlíků. Nechceme zřízení utečeneckého zařízení a odmítáme přijímání islámských fanatiků do našeho kraje. Naše volební kampaň bude především kontaktní a věříme v náš volební úspěch,“ říká Fiala.

Opomenuta ale nezůstanou ani regionální témata a cíle, k nimž patří například zajištění kvalitní dopravní obslužnosti a dostupnosti veřejné dopravy v Olomouckém kraji včetně odpovídající obnovy vozového parku, tak aby byla zajištěna komfortní a bezpečná doprava občanů všeho věku bez rizika starých vlakových souprav ohrožujících život cestujících. 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…