Kia letos podpoří Nadaci Naše dítě částkou 600 000 Kč

01.03.2014 19:05

Nadace Naše dítě prohloubí letos spolupráci se svým partnerem, automobilkou Kia. Svou velkou pomoc nadaci, která spočívá například v zapůjčení vozu Kia Sportage, rozšíří Kia o nové aktivity, např. darování 50 korun z každého prodaného auta této značky, nebo prodej dárcovských samolepek. Kia by letos měla díky těmto aktivitám poskytnout Nadaci Naše dítě 600 000 korun.

Kia letos podpoří Nadaci Naše dítě částkou 600 000 Kč
Foto: Kia
Popisek: Kia

Každý řidič, který si v roce 2014 pořídí nový vůz značky Kia, touto koupí podpoří Nadaci Naše dítě částkou padesáti korun. Ovšem ani majitelé již dříve zakoupených automobilů Kia nemusí zůstat stranou. Speciální edice dárcovských samolepek „Já a Kia pomáháme dětem“ v hodnotě 50,- Kč je k zakoupení u každého autorizovaného prodejce Kia nebo na firemním e-shopu http://shop.kia.com/.

K dalším úspěšným projektům Kia patří výroba fotbalových dresů, které Kia vyrábí na vlastní náklady a následně je umisťuje za symbolickou stokorunu do fotbalových oddílů mladších žáků po celé republice. Výtěžek z prodeje pak putuje opět na konto Nadace Naše dítě. „Nadace Naše dítě si velmi váží dlouhodobého partnerství se společností Kia, které nespočívá pouze ve financích, ale velký dík patří celému týmu Kia i za velkou morální podporu a empatii k ochraně dětí,“ řekla ředitelka nadace Zuzana Baudyšová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…