Komora daňových poradců již v pátek oslovila ministry s návrhy dalších daňových opatření

24.03.2020 12:31

Komora již v pátek oslovila vybrané ministry s návrhem dalších opatření ve věci některých daňových a pojistných dopadů současné krizové situace související s nákazou koronavirem. Jedná se například o posun termínů povinných odvodů z mezd, prominutí zálohy na daň z příjmů nebo zvážení plošného zkrácení lhůt pro vracení nadměrných odpočtů.

Komora daňových poradců již v pátek oslovila ministry s návrhy dalších daňových opatření
Foto: Komora daňových poradců ČR
Popisek: Komora daňových poradců ČR

Komora je nepolitickou odbornou organizací, nicméně v této nelehké situaci musíme reagovat rychle. Návrhy směřují k tomu, aby pokud možno co nejvíce podnikatelů přežilo tuto těžkou situaci.

Dopis byl rozeslán mistrům těchto rezortů: Ministerstvo financí, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo zdravotnictví a Ministerstvo práce a sociálních sužeb.

dopis

dopis

dopis

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…