Komunikaci Českého rozhlasu nově vede Eva Sroka

20.12.2016 13:34

Na post vedoucí Oddělení komunikace Českého rozhlasu nastoupila počátkem prosince Eva Sroka. Do veřejnoprávního rozhlasu s sebou přináší bohaté zkušenosti v oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí.

Komunikaci Českého rozhlasu nově vede Eva Sroka
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Věřím, že nástup Evy Sroky do Českého rozhlasu bude vzhledem k jejím cenným zkušenostem ze všech oblastí komunikace s veřejností velkým přínosem. Veřejnoprávní rozhlas nabízí posluchačům atraktivní program, řadu aktivit, projektů a služeb, o kterých chceme veřejnost informovat. Komunikace veřejnoprávního média by měla být vstřícná, srozumitelná a otevřená,“ uvedl ředitel Komunikace a vnějších vztahů ČRo Jiří Hošna.

Eva Sroka řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Specializovala se zejména na klienty ze sféry zdravotnictví, IT/telco a rychloobrátkového zboží a to zejména v oblasti strategického poradenství a krizové komunikace.

„Jsem velmi ráda, že jsem se stala plnohodnotnou součástí veřejnoprávního Českého rozhlasu. Věřím, že zde naplno zúročím své zkušenosti, které jsem za léta v oblasti komunikace a marketingu získala. Vždy jsem vedla kampaně pro několik klientů najednou a je pro mne příjemnou změnou, že nyní bude „klient“ jen jeden,“ uvedla Eva Sroka.

Eva Sroka vystudovala Masovou a sociální komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Pracovala v měsíčníku Technický magazín, a poté více než osmnáct let působila v největší české PR agentuře AMI Communications, kde se stala jedním z partnerů. Projekty týmů, které řídila, několikrát získaly Českou cenu Public Relations a ocenění European Excellence Awards.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …