Kraj Vysočina: Tento týden začíná oprava další části Lužické ulice v Humpolci

06.03.2023 15:13 | Tisková zpráva

V pondělí 6. března se na ulici Lužická v Humpolci vrátí stavební práce, které si vyžádají částečné, nebo v některých fázích a místech i úplné omezení dopravy.

Kraj Vysočina: Tento týden začíná oprava další části Lužické ulice v Humpolci
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Kraj Vysočina - logo

V loňském roce se podařilo dokončit rekonstrukci silnice v části od okružní křižovatky po křižovatku s ulicí Raisovou, pro letošní rok je v plánu zbývající delší úsek až k čistírně odpadních vod. Práce by měly být kompletně hotové do konce října.

Sdružení firem Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a. s., a SWIETELSKY stavební, s. r. o., se hned na začátku příštího týdne pustí do druhé náročnější části rekonstrukce Lužické ulice od křižovatky s ulicí Raisovou až po čistírnu odpadních vod. Její součástí je i vlastní investice města, tedy rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení, a vybudování nové dešťové kanalizace, na které se finančně podílí Kraj Vysočina a město Humpolec. Předpokládané náklady za stavební objekty, které má v režii Kraj Vysočina, jsou ve výši 46,4 milionu korun a budou v plné výši hrazeny z krajského rozpočtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…