V rámci Dne španělské kuchyně se tým kuchařek velice dobře popasoval s novými surovinami a strávníci z řad studentů a hostů včetně španělského velvyslance v ČR J. E. Pedro Calvo-Sotelo Ibáñez-Martína ochutnali excelentně připravenou studenou polévku gaspacho, rýžovou paellu s kuřecími paličkami a pomeranče s olivovým olejem a medem.
„Španělskou inspiraci jsme si ve školní jídelně zkusili poprvé. Nové podněty mohou být do budoucna obohacením a zpestřením tradičního jídelníčku,“ uvedla během španělského oběda radní Kraje Vysočina pro oblast školství Jana Fialová.
Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
Co myslíte tím zvláštním statusem pro Ukrajinu?
A myslíte, že vzhledem k prokazatelné korupci na Ukrajině je správné ji nějakým způsobem začleňovat do EU? Upřímně já nevěřím tomu, že pokud by byla v EU, že by to vytvořilo nějakou oponu pro Rusko. Proč by taky mělo? Myslíte, že kdyby třeba Ukrajina byla už teď v EU, že by ji snad Rusko nenapadlo?
Další články z rubriky
7:01 ÚZSVM nabízí v elektronické aukci Národní dům na Vinohradech
Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) dnes na svých webových stránkách www.nabidk…
- 22:07 Finanční správa i v roce 2026 vyjede do obcí pomáhat s daňovým přiznáním
- 19:09 Výstava v Národním muzeu představuje staré tisky ze zámecké knihovny Lipník nad Bečvou
- 16:08 Česká pošta: Úprava poplatku za hotovostní výplatu důchodů od 1. ledna
- 14:25 MESIT rozšířil testovací zázemí. Nové zařízení změří akustiku náhlavních souprav podle norem
- 13:04 ČSÚ: Produkce odpadu vloni vzrostla o šest procent




