V rámci Dne španělské kuchyně se tým kuchařek velice dobře popasoval s novými surovinami a strávníci z řad studentů a hostů včetně španělského velvyslance v ČR J. E. Pedro Calvo-Sotelo Ibáñez-Martína ochutnali excelentně připravenou studenou polévku gaspacho, rýžovou paellu s kuřecími paličkami a pomeranče s olivovým olejem a medem.
„Španělskou inspiraci jsme si ve školní jídelně zkusili poprvé. Nové podněty mohou být do budoucna obohacením a zpestřením tradičního jídelníčku,“ uvedla během španělského oběda radní Kraje Vysočina pro oblast školství Jana Fialová.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
Garanti bezpečnosti
Tvrdíte, že NATO a EU jsou pro nás garantem bezpečnosti. NATO ano, ale jakým garantem bezpečnosti je EU? V čem? Jak?
Další články z rubriky

10:17 DPP mění další dřevěné pražce na trati metra C
Dopravní podnik hl. m. Prahy využiívá začátek prázdnin k výměně 341 dřevěných pražců v metru C za be…
- 7:23 O svátcích Úřad vlády otevře běžně nepřístupné paláce
- 22:03 Lesy ČR: Bobří soutěska v Českém středohoří je uzavřena
- 19:15 SFPI: 25 let ve službách důstojného bydlení a rozvoje obcí
- 16:08 Hospodářská komora: Čerpání financí z EU musíme konsolidovat
- 13:21 Finanční správa upozorňuje na další vlnu podvodných zpráv