Krajská rada jmenovala šest nových ředitelů škol

18.06.2015 18:00

Šest ředitelů příspěvkových organizací zřizovaných Jihomoravským krajem v oblasti školství jmenovala Rada Jihomoravského kraje na svém jednání 18. června 2015.

Krajská rada jmenovala šest nových ředitelů škol
Foto: Jihomoravský kraj
Popisek: Jihomoravský kraj

Jmenování ředitelů vzešlo z výsledků konkurzních řízení v květnu letošního roku, rada přitom ctila doporučení jednotlivých konkurzních komisí. „Konkrétně byli jmenováni Mgr. Josef Ilčík ředitelem Základní umělecké školy Hodonín, Mgr. Jana Bousková ředitelkou Mateřské školy, Základní školy a Praktické školy Boskovice, Mgr. Eva Krutáková ředitelkou Gymnázia a Jazykové školy s právem státní jazykové školy Břeclav, Ing. Pavel Dvořáček ředitelem Střední školy technické a gastronomické Blansko, Mgr. Alice Magdonová ředitelkou Mateřské školy a Základní školy Břeclav a Jaroslav Pikner ředitelem Základní umělecké školy Hrušovany nad Jevišovkou. Všem novým ředitelům jsme zároveň předali jmenovací dekrety,“ řekl náměstek hejtmana Stanislav Juránek.

Dekrety nové ředitelky a noví ředitelé převzali z rukou hejtmana Michala Haška, který jim popřál hodně štěstí při práci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

22:04 Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

Podíl zaměstnaných k celé populaci 15–64letých dosáhl v březnu 74,6%. Oproti březnu 2023 se snížil o…